Υπό αντίξοες συνθήκες η κατάθεση στεφάνων

Ματαιώθηκε η σημερινή παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, αφού ο καιρός δεν υπήρξε σύμμαχος αυτή τη χρονιά. Από το πρωί έχουν εκδηλωθεί βροχές και ισχυροί άνεμοι στο νησί, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή της παρέλασης.

Παρόλα αυτά, κανονικά πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και η κατάθεση στεφάνων, χωρίς όμως την παρουσία της Φιλαρμονικής και με αντίξοες συνθήκες, λόγω του άσχημου καιρού.

Στεφάνια κατέθεσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Λευκάδας, ο Δήμαρχος Λευκάδας, εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ι, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Δ/νσης Λευκάδας, ο Λιμενάρχης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, εκπρόσωπος των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων του Νομού, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, εκπρόσωπος του Παραρτήματος Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Λευκάδας, εκπρόσωπος του Παραρτήματος Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εαμικής Εθνικής Αντίστασης 1941 έως 1944 Λευκάδας και εκπρόσωπος του Παραρτήματος Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Ε.Ο.Ε.Α.-Ε.Δ.Ε.Σ. Λευκάδας.

Προηγήθηκε η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ Θεόφιλου, καθώς και η εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας μέσα από τον εκπαιδευτικό του 2ου Γυμνασίου Λευκάδας κ. Μιχαήλ Μαραγκάκη.