Ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλε αλλαγές στην στρατιωτική θητεία από τον Έβρο όπου βρίσκεται συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο, με τον οποίο επισκέφθηκε τις περιοχές που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Όπως  τόνισε ο υπουργός Άμυνας, οι μονάδες στον Έβρο, στην παραμεθόριο και στα νησιά θα έχουν πληρότητα 100% τουλάχιστον.

«Με τον κ. αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας σαν πολιτική ηγεσία δώσαμε εντολή να μεταφερθούν από άλλες μονάδες της υπόλοιπης Ελλάδος με προτεραιότητα στον Έβρο αλλά βεβαίως και στα νησιά οι νεοσύλλεκτοι. Θα υπάρχουν και ανακοινώσεις εντός των επομένων ωρών στις προγραμματικές δηλώσεις. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να υπηρετούν στο κέντρο της Αθήνας και να έχουν ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση με κάποιους άλλους οι οποίοι φυλάνε σκοπιά στον Έβρο. Δεν πρόκειται να συνεχιστεί το φαινόμενο να βλέπουμε 400% πληρότητα της μονάδας στην Καλαμάτα και 30% στην παραμεθόριο. Τα “ρουσφέτια” θα έχουν χαρακτήρα μόνο καθαρά κοινωνικό-εκεί που έχουν ανάγκη τα παιδιά των ανέργων των θυμάτων της κρίσης-και όχι πολιτικό», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Πηγή : koutipandoras.gr