Η χώρα καταρρέει, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα πρόθυρα της αυτοδιάλυσης και τοπικά αυτό που απασχολεί τον βουλευτή ήταν να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα  περί “θερμού  επεισοδίου που δημιουργήθηκε  μεταξύ ενός ντόπιου επιχειρηματία και του βουλευτή”.

Αν κρίνει κανείς από τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, αλλά και στην απάντηση του βουλευτή, καταλαβαίνει πως η όλη φάση θυμίζει καταστάσεις «Δεν ήταν Γιάννης, αλλά Γιαννάκης»….

Ο βουλευτής έστειλε λοιπόν τη  δική του εκδοχή για το τι συνέβη αφού ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του, ειδικά όταν διαδίδονται όπως λέει ο βουλευτής «αποκυήματα της φαντασίας του συντάκτη της τοπικής ιστοσελίδας.»

Και εκεί που νομίζαμε λοιπόν πως έληξε το θέμα, απαντάει ένας άλλος συντάκτης που είχε επίσης δημοσιεύσει ρεπορτάζ σχετικά με το «θερμό επεισόδιο» και αναφέρει μάλιστα πως υπάρχει και βίντεο!

Συγκεκριμένα λέει:

«Καλά θα ήταν να μας ενημέρωσει  και η Αστυνομία για το συμβάν. Όσο για την φανταστική περιγραφή, επειδή πρέπει να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες στείλαμε για ανάλυση το ερασιτεχνικό βίντεο από το συγκεκριμένο επεισόδιο και θα το αναρτήσουμε για να λυθούν οι απορίες σε όλους σας.»

Στην συνέχεια  βλέπουμε και σχόλιο περί του θέματος από τον  ίδιο τον  πολίτη,  ο οποίος  φαίνεται να είχε το θερμό επεισόδιο με τον βουλευτή που λέει τα εξής:

«Είναι ψεύτης. Τον είπα ψεύτη και αλήτη.  Αυτά για το νόμο για τους αγρότες ισχύει και του είπα ζητιάνευε για δύο γιατρούς στο ρώσο και μας κάνει επαίτες.  Όσο για την αστυνομία βρισκόταν εκεί πριν λίγο ο διοικητής ασφαλείας και ο βουλευτής πήγε και τον φώναξε και ήρθαν και με συνέλαβαν»

Τι άλλο θα ακούσουμε κυρίες και κύριοι! Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και «χρειάζονται και παρατράγουδα» για να περνάει η ώρα μέχρι να ξεκαθαρίσουν και τα πράγματα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, θα μας κρατεί σε εγρήγορση το τρίτο επεισόδιο της σειράς: «Θερμό επεισόδιο με τον βουλευτή Λευκάδας» εφόσον υπάρξει απάντηση από τον βουλευτή.

Προσωπικά συστήνω να λήξει το θέμα εκεί…. μην χρειαστεί να κάνουμε και βίντεο-ανάλυση μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Lois Lane!