ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ – ΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑ = 4-0
Στις ατραξιόν του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, στα πρόσωπα εκείνα που προσελκύουν την ματιά των φιλάθλων, συγκαταλέγονται αναμφίβολα ο Δημήτρης Κούτσικος και ο Σπύρος Χαϊδάκης. Χωρίς αυτούς ο ΠΣ Πρέβεζα θα ήταν άλλη ομάδα και σίγουρα δεν θα ήταν εκεί που είναι τώρα, δηλαδή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο παίκτες δίνοντας μία ακόμη “παράσταση” οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη με 4-0 επί του Απόλλωνα Νότιας Λευκάδας, σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι πάλεψαν έως και το 60′.
Ο ΠΣ ξεκίνησε το ματς με δοκάρι (στο 2′ σουτ του Κούτσικου στο οριζόντιο δοκάρι), ενώ μέχρι το 15′ όπου υπερείχε, δημιούργησε μία ακόμη καλή ευκαιρία, την οποία “πέταξε” ο Τάπραντζης που δεν βρήκε την μπάλα μπροστά σε κενή εστία (στο 12′). Στη συνέχεια ο Απόλλων ισορρόπησε, είχε ένα καλό σουτ-άουτ με τον Ν. Σκληρό (στο 19′), ενώ στο 28′ ο Χαϊδάκης που διεμβόλισε την άμυνα των γηπεδούχων με ωραίο σουτ πέτυχε το 0-1. Το γκολ του Χαϊδάκη χαλάρωσε κάπως τους φιλοξενούμενους, έτσι οι γηπεδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί. Στο 38′ ο Κότσης αντέδρασε σωτήρια σε σουτ του Φατούρου στην κλειστή γωνία, ενώ στο 42′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Ζήση εντός της μικρής περιοχής έπειτα από γύρισμα του Σταύρου, ο διαιτητής όμως άφησε το ματς να εξελιχθεί.
Με την έναρξη της επανάληψης (48′), ο Ντέτσικας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Χαϊδάκη και με συρτό σουτ σημείωσε το 0-2 (η μπάλα χτύπησε και στο κάθετο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα). Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι… κατέθεσαν τα όπλα, δίνοντας την ευκαιρία στον ΠΣ να δώσει διαστάσεις στο σκορ της αναμέτρησης. Στο 68′ ο Χαϊδάκης με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 82′ με σουτ του Κούτσικου σημειώθηκε το 0-3. Το τελικό 0-4 επιτεύχτηκε στο 85′, με νέο σουτ του Κούτσικου, έπειτα από σέντρα του Ντέτσικα. Με λάθη η διαιτησία του Σπυράκου, ο οποίος εκτός από το πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα, εφάρμοσε τον πειθαρχικό κώδικα μονόπλευρα, δείχνοντας με χαρακτηριστική ευκολία κάρτες σε παίκτες των γηπεδούχων, κάτι που δεν έκανε σε ποδοσφαιριστές του ΠΣ.
Διαιτητικό τρίο: Σπυράκος, Κούτρα, Ντόμαρης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ (Π. Μεϊντάνης): Προκόπης, Ρομποτής, Αντύπας, Πολίτης (82′ Σολδάτος), Παπαδήμας, Κούρτης, Φατούρος (61′ Κολλόκας), Μεϊντάνης, Σκληρός (61′ Κατωπόδης), Σταύρου, Χότζα.
ΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Ε. Γκαρτζονίκας): Κότσης, Πάσχος, Γιοβάνης (86′ Λάιος), Δ. Σκαμνέλος, Ζήσης, Κοτένογλου, Μπάτσος, Τάπραντζης (52′ Χ. Σκαμνέλος), Κούτσικος, Ντέτσικας, Χαϊδάκης.