tc28

Όλα ξεκίνησαν από ένα… όνειρο. Η παρέα (διότι περί παρέας πρόκειται) που διοικεί τον Παλλευκάδιο, στην προσπάθεια να αποκωδικοποιήσει τις επιθυμίες της πριν από έξι χρόνια, κατέληξε στο ότι μία από τις γέφυρες προς το μέλλον είναι και η δημιουργία προπονητικού κέντρου με όλες τις ανέσεις που θέλει ο ποδοσφαιριστής. Βήμα προς αυτό το στόχο αποτελεί και η ολοκλήρωση της τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα στο ένα από τα δύο γήπεδα που διαθέτουν οι αθλητικές εγκατάστασεις της ομάδας στα Βαρδάνια. “Άλλοι σκέφτονται μόνο το σήμερα, εμείς έχουμε στο μυαλό μας στο αύριο και βαδίζουμε κάνοντας πράγματα γι’ αυτό” ανέφερε ο πρόεδρος του Παλλευκάδιου, Μιχάλης Κατωπόδης, στην εκδήλωση εγκαινίων που έγινε παρουσία των τοπικών αρχών, παραγόντων άλλων σωματείων, παικτών της πρώτης ομάδας και των τμημάτων υποδομής, προπονητών, γονιών και φιλάθλων. “Από ομάδα του χωριού γίναμε ομάδα όλου του νησιού, δίνοντας βάση στις συνεργασίες με άλλα σωματεία” υπογράμμισε ο Μιχ. Κατωπόδης, που δικαιολόγησε την μεταμόρφωση του προπονητικού κέντρου στον ζήλο και την θέληση που δείχνουν καθημερινά “οι πολλοί ‘τρελοί’ που είναι μέλη της οικογένειας του Παλλευκάδιου”.

palleykadios ghpedo 2palleykadios ghpedo 5
Το λόγο πήρε και ο άνθρωπος που μετέτρεψε -με πολύ δουλειά- το χωράφι σε χώρο προπόνησης, ο Σπύρος Πολίτης, ο οποίος έδωσε και το εναρκτήριο λάκτισμα πραγματοποιώντας έτσι τα εγκαίνια χρήσης του γηπέδου. Ο υπεύθυνος του Λευκάτα που έχει απορροφηθεί από τον Παλλευκάδιο, εμφανώς συγκινημένος έκανε αναφορά σε πρόσωπα που τον βοήθησαν να δημιουργήσει το “σπίτι” του Λευκάτα αρχικά και “σπίτι” του Παλλευκάδιου μετά την συνεργασία των δύο σωματείων.

palleykadios ghpedo 4palleykadios ghpedo 3
Ο Βουλευτής Θανάσης Καββαδάς, αφού αποκάλυψε ότι είναι μέλος του Παλλευκάδιου, έκανε λόγο για “μία παρέα, μία ομάδα, που κάνει βήματα μπροστά. Έχουν στόχο, όραμα και προχωράνε στην υλοποίησή τους” σημείωσε, ευχόμενος ο πέμπτης γενιάς χλοοτάπητας κάποια στιγμή να αντικατασταθεί από άλλον τελευταίας γενιάς. Ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από τον αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Χαλικιά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για αθλητικά θέματα, Θανάση Περδικάρη. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν σουβλάκια που έψησαν παράγοντες της ομάδας.

palleykadios ghpedo 7palleykadios ghpedo 8

palleykadios ghpedo 10palleykadios ghpedo 11

palleykadios ghpedo 9