Για φιλικές αναμετρήσεις στα Γιάννινα βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο οι γυναίκες και οι κορασίδες της Νίκης. Αντίπαλες των τμημάτων του λευκαδίτικου σωματείου ήταν οι αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΣ Γιάννινα που συμμετέχει στον ίδιο όμιλο της Α2 με την Νίκη. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν δύο φορές, μία το Σάββατο και μία την Κυριακή.
Ο προπονητής Νίκος Δουβίτσας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόβα τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος, αφού είδε την ομάδα των γυναικών να παρουσιάζεται καλύτερη από τα προηγούμενα φιλικά προετοιμασίας. Στο διάστημα που πήραν χρόνο συμμετοχής οι παίκτριες που θα έχουν τους πρώτους ρόλους, η Νίκη παρουσίασε καλό πρόσωπο στην άμυνα, ενώ και επιθετικά βγήκαν οι συνεργασίες, γεγονός που αφήνει υποσχέσεις για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα που ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή. Προς το παρόν πάντως, κανείς δεν μπορεί να πει ότι η ομάδα βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς ετοιμότητας, η βελτίωση όμως που είναι εμφανής από αγώνα σε αγώνα, δημιουργεί αισιοδοξία για τα δύσκολα ματς με τα οποία θα ξεκινήσει ο φετινός “μαραθώνιος”. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο σαββατιάτικο ματς η Νίκη προηγήθηκε ακόμη και με 16 πόντους, το ροτέισον όμως και ο χρόνος που δόθηκε σε νεαρές αθλήτριες, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΣ (48-47). Στο σημερινό ματς, ο Νίκος Δουβίτσας περιόρισε τις αλλαγές, έτσι η Νίκη δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 68-50.
Το τμήμα των κορασίδων, στο οποίο συμμετείχαν και τρεις αθλήτριες από αυτό των παγκορασίδων, ολοκλήρωσε με δύο νίκες τα ισάριθμα φιλικά στα Γιάννινα (στο πρώτο με διαφορά 20 πόντων και στο δεύτερο με 30π.).