Ποδαρικό με το δεξί για τον Παλλευκάδιο, ο οποίος περίμενε να συναντήσει περισσότερες δυσκολίες στο Θεσπρωτικό. Το τελικό 1-3 αντικατοπτρίζει σε σημαντικό βαθμό όλα όσα έγιναν πάνω στο χορτάρι, αν και με λίγη προσοχή από πλευράς παικτών Παλλευκάδιου το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Το 0-1 με κεφαλιά του Γεωργάκη στο 29′ (έπειτα από σέντρα του Χ.Ζ. Κοκόλη) έδωσε “αέρα” στους φιλοξενούμενους, που στο πρώτο ημίχρονο είχαν καλές χαμένες ευκαιρίες με τους Γεωργάκη και Φωτεινό. Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Κοκόλης στο 52′ το πέτυχε ο Ορφανός με σουτ στο 54′ (0-2). Στο 64′ ο Θεράπος που είχε περάσει στο ματς λίγο νωρίτερα, “έγραψε” το 0-3. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 70′ με αυτογκόλ του Φέτση.
Διαιτητικό τρίο: Μπαΐλης, Μπάκος, Κώτσης
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Α. Παπαδήμας): Σταμούλης, Η. Τζίμας, Βαρούχος, Δήμος, Κιτσαντάς, Σ. Κούσης, Σιώρος, Στ. Κούσης, Γ. Τζίμας (46′ Μαλέσκος), Γεωργαλής, Καλδάνης (68′ Νταλαγιάννης).
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Τσελάϊ, Κωστακιώτης, Καταγής, Γεωργάκης, Φλούδας, Χ.Ζ. Κοκόλης, Μπαλή, Περδικάρης (59′ Σταματέλος), Ορφανός (59′ Θεράπος), Φωτεινός (59′ Φέτσης).