Η αντίστροφη μέτρηση για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες έχει αρχίσει. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Λευκάδα Θανάσης Καββαδάς ετοιμάζει το εκλογικό του γραφείο απέναντι από το Διοικητήριο Λευκάδας στην οδό Κουτρουμπή & Τζεβελέκη.

Η ομάδα που θα στηρίξει τον προεκλογικό του αγώνα τρέχει να οργανώσει το γραφείο μιας και ο χρόνος πιέζει. Το ίδιο και τα μέλη που παραιτήθηκαν από την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζουν το κόμμα Λαφαζάνη. Στον Άγιο Μηνά ετοιμάζουν το γραφείο από το οποίο θα οργανωθεί η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου βουλευτή με την Λαϊκή Ενότητα Χρήστου Παπαδόπουλου.

Να πούμε επίσης ότι μετά την δήλωση παραίτησης από 8 μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας , θα αποδυναμωθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας ακόμα περισσότερο μιας και είναι υπό παραίτηση και άλλα 3 μέλη.

Παρά την διάλυση ετοιμοπόλεμοι εμφανίζονται κάποιοι της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας, αν κρίνουμε από τα όσα γράφουν στα κοινωνικά δίκτυα. Τα αλληλοκαρφώματα καλά κρατούν, αν και συνήθως δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα….

Την ίδια ώρα βρέχει δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τις οποίες μικραίνει η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εκλογών, ενώ υψηλό εμφανίζεται το ποσοστό των αναποφάσιστων ψηφοφόρων. Ντέρμπι μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας και οκτακομματική Βουλή, δίχως τους ΑNEΛ, αλλά με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, δείχνει η δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Και στην Λευκάδα διεξάγεται αυτή την ώρα δημοσκόπηση. Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά. Αισιόδοξος δείχνει ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Καββαδάς αφού οι συνθήκες με τις οποίες κατεβαίνει αυτή την φορά στις εκλογές, όπως και οι δημοσκοπήσεις μέχρι τώρα, ευνοούν την δική του υποψηφιότητα.

Όλα είναι όμως ακόμα πιθανά, ανάλογα και με το πως θα κινηθούν όλοι οι πρωταγωνιστές των εκλογών….