Το ΔΣ του ΤΑΟΛ καλεί τα μέλη του συνεταιρισμού σε Γενική συνέλευση για να εγκρίνουν τα πεπραγμένα του έτους 2021 χρονιά  που περιλαμβάνει πολύ σημαντικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες του συνεταιρισμού.

Κεντρική δραστηριότητα  και το πιο επίμαχο ζήτημα που θα συζητηθεί είναι η προσπάθεια ολοκλήρωσης της εκποίησης σε ιδιωτικά συμφέροντα του οινοποιείου στο Κάστρο. Το ξεπούλημα δεν πρόκειται να λύσει  κανένα πρόβλημα, αντίθετα θα οδηγήσει σε πλήρες αδιέξοδο το ΤΑΟΛ.

Δεύτερο σημαντικό θέμα είναι η διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, διαδικασίες αντικαταστατικές, αντιδημοκρατικές και βλαπτικές για τους συνεταίρους και για τον αγροτικό κόσμο της Λευκάδας. Όπως εχει καταγγελθεί έγιναν παράνομες διαγραφές και νέες εγγραφές, στην προσπάθεια της διοίκησης να διαμορφώσει πλειοψηφία στην Γενική συνέλευση.

Στην συνέχεια πήγαν σε διαδικτυακή Γενική Συνέλευση για να υποκλαπεί η ψήφος και η απόφαση των συνεταίρων, αφού οι αγρότες δεν έγιναν ακόμη πρωτοπόροι στους υπολογιστές και τη χρήση του διαδικτύου και ακόμη περισσότερο η διαγραφή εκατοντάδων συνεταίρων από το συνεταιρισμό, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν ήταν αρεστοί στη διοίκηση.

Αυτές οι ενέργειες, αυτά τα πεπραγμένα, τα μέλη του ΤΑΟΛ πρέπει να τα απορρίψουν, να καταψηφίσουν την πρόταση της διοίκησης και από κοινού με το σύνολο των συμπολιτών μας να αγωνιστούν για να ματαιωθεί η απόπειρα της ιδιωτικοποίησης του Οινοποιείου και κάθε άλλου περιουσιακού στοιχείου.