Σημαντικό εκτός έδρας ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής για την Νίκη, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην Λάρισα την τοπική Ολύμπια που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει τον ίδιο στόχο με αυτή, δηλαδή την άνοδο. Η αναμέτρηση στο Κλειστό της Νεάπολης, μοιάζει να είναι -θεωρητικά τουλάχιστον και βάσει της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων- η δυσκολότερη αποστολή που πρέπει να φέρει εις πέρας η Νίκη, μετά από το παιχνίδι στην Δράμα με τους Τιτάνες. Ο Νίκος Δουβίτσας και οι αθλήτριες του γνωρίζουν πολύ καλά ότι το βαθμολογικό προβάδισμα είναι τέτοιο που σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπει χαλαρότητα, ενώ όποιος κάνει το λάθος να μιλήσει για “τελειωμένη υπόθεση” όσον αφορά την άνοδο, μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στην ομάδα.
Το τεχνικό τιμ της Νίκης πέρα από την εμπιστοσύνη που έχει στις δυνατότητες των κοριτσιών, ποντάρει πολλά στην σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται όλα τα ματς από τις αθλήτριες. Αυτή άλλωστε -η σοβαρότητα- είναι και η διαφορά της φετινής Νίκης από προηγούμενες σεζόν, αυτή είναι που την κάνει να μοιάζει ξεχωριστή στα μάτια όσων την παρακολουθούν. Το ματς του Σαββάτου είναι τέτοιας σημασίας που δεν χωράει πειραματισμούς και χαλαρότητα. Οι αθλήτριες θα πρέπει να μπουν από το πρώτο δευτερόλεπτο με την συγκέντρωση να βρίσκεται στον μέγιστο βαθμό. Αν αυτό συμβεί και το ματς ξεκινήσει βάσει των πλάνων που έχει καταστρώσει το τεχνικό τιμ της Νίκης, τότε η ομάδα δεν θα έχει να φοβηθεί το παραμικρό, σε ένα παιχνίδι όπου και η ήττα με διαφορά μικρότερη από οκτώ πόντους (πρώτο ματς 65-57 για την Νίκη) δεν θα είναι καταστροφική.
Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/1, ώρα 15.00′) εξαιτίας των Βουλευτικών εκλογών της Κυριακής, κάτι που σημαίνει ότι η αποστολή της Νίκης θα αναχωρήσει για την Λάρισα το μεσημέρι της Παρασκευής. Διαιτητές θα είναι οι Αγραφιώτης και Κουκουλεκίδης, ενώ κομισάριος ο Αγορογιάννης.