Οι μουσικές εκδηλώσεις που στόχο είχαν την οικονομική ενίσχυση του σωματείου έφτασαν στο τέλος τους, οπότε σε πρώτο πλάνο βρίσκεται πλέον η ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Οι διοικούντες τον Αυγερινό και κυρίως ο πρόεδρος Φίλιππος Σκληρός που έχει αναλάβει όλο το διαπραγματευτικό κομμάτι με τους υπό ένταξη παίκτες, τα βρήκε σε όλα με τον Θωμά (Μάκη) Δήμα και έτσι έκλεισε και επίσημα μία ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ομάδα της Νότιας Λευκάδας.

palhogiannhs ar.-dhmasΟ 35χρονος μεσοαμυντικός ήταν εξαρχής στα πλάνα του Άρη Παληογιάννη (αριστερά στην φωτό με τον Δήμα), οπότε υλοποιήθηκε μία ακόμα επιθυμία του νέου προπονητή του Αυγερινού. Πρόκειται για μια κίνηση που προσθέτει επιπλέον εμπειρία στο ρόστερ της ομάδας του Μαραντοχωρίου. Στο Δήμα που διακρίνεται για την νηφαλιότητα και την σιγουριά την ώρα του αγώνα, μπορεί εύκολα να αποδοθεί ο τίτλος “ήρεμη δύναμη”. Είτε ως αμυντικός μέσος και άλλοτε ως κεντρικός αμυντικός, έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα που θα του ανατεθούν, γεγονός που τον κάνει να ξεχωρίζει. Έχει γίνει γνωστός από την παρουσία του στον ΠΑΣ Πρέβεζα, ενώ δύο από τις ομάδες που αγωνίστηκε είναι ο Οδυσσέας Νυδρίου και ο Θρίαμβος Λούρου.

*** Η συγκεκριμένη μεταγραφική ημέρα ήταν καλή για τον Αυγερινό και για έναν ακόμα λόγο. Στο ρόστερ εντάχθηκε και ο 30χρονος αμυντικός Δημήτρης Σπυρόπουλος, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στον ΠΣ Πρέβεζα.