Ηλίας Κοντογεώργης στον Prisma 91,6: Αλλιώς αντιλαμβάνομαι εγώ και ο Πάνος Γαζής την συλλογικότητα και αλλιώς ο Κώστας Δρακονταειδής.

Την άποψη ότι πρέπει να κάνουμε μια φυγή προς τα μπροστά και να βρούμε έναν τρόπο να πάει μπροστά αυτός ο τόπος, εξέφρασε μιλώντας στον Prisma  91,6 ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος  Ηλίας Κοντογεώργης.

Ο ίδιος συμπλήρωσε,  ότι μέχρι στιγμής υπάρχει μια διαχειριστική λογική στην λειτουργία του Δήμου, καθώς λείπει το όραμα.

Ο  Ηλίας Κοντογεώργης σχολίασε και την ανεξαρτητοποίηση του Πάνου Γαζή λέγοντας ότι η τοποθέτηση του δημάρχου στην παραίτηση του,  του προκάλεσε πολύ άσχημη εντύπωση.

“Δεν είναι δυνατόν ένας δημοτικός σύμβουλος να φεύγει αναφέροντας ως λόγους  τον τρόπο άσκησης της πολιτικής από τη δημοτική αρχή και ο δήμαρχος να μη λέει κουβέντα για ταμπακιέρα, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η έδρα”.

Ο ίδιος μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχληση του και  για τον τρόπο που ενήργησε ο δήμαρχος, χρησιμοποιώντας τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους να γράψουν κοινό ανακοινωθέν , διότι κανείς δε πιστεύει ότι την πρωτοβουλία την πήραν μόνοι τους οι σύμβουλοι και  με τον  δήμαρχο να μην έχει ιδέα,  καθώς κάτι τέτοιο δε φάνηκε.

Ο Ηλίας Κοντογεώργης διευκρίνισε ότι η  έδρα παραδίδεται όταν κάποιο μέλος της ομάδας της παρατάξεως παρεκκλίνει από βασικές κατευθύνσεις,  όπως αυτές που υποσχέθηκε προεκλογικά στους πολίτες, προφανώς και δεν παραδίδεται όταν κάποια μέλη της ομάδας, γιατί δεν είναι μόνο ένας, βλέπουν ότι υπάρχουν σημαντικές παρεκκλίσεις στον τρόπο της ομάδας ιδιαίτερα  όταν αυτή η ομάδα διοικεί το Δήμο.

Οι παρεκκλίσεις και ο τρόπος λειτουργίας του δήμου ήταν αυτό που οδήγησε σε παραίτηση τόσο τον Πάνο Γαζή όσο και των ίδιο, ανέφερε.

Επίσης είπε  ότι όταν θέλησε να ασχοληθεί με τα κοινά και να συμβάλει με τις δικές του δυνάμεις, θέλησε να αναλάβει τις  ευθύνες πιστεύοντας τον λόγο του δημάρχου, τη συλλογικότητα στον τρόπο λήψης των αποφάσεων αλλά και μετέπειτα στην υλοποίηση αυτών.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι κατά τη διάρκεια της προεδρικής περιόδου πίστεψε ότι λειτουργούν σωστά, καθώς συλλογικά αποφάσιζαν και  δρούσαν.

Στην πορεία διαπίστωσε ο ίδιος, ότι από τη στιγμή που ο συνδυασμός κέρδισε τις εκλογές,  πως αλλιώς εννοούσε ο ίδιος  την  συλλογικότητα και διαφορετικά την  από  εκλάμβανε ο κ. Δρακονταειδής  από την θέση του δημάρχου πλέον.