tc28

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μακρυγιάννη ήταν ένα από τα σημαντικά θέματα που είχε να επιλύσει ο Τηλυκράτης κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Ως γνωστών οι συζητήσεις με την πλευρά του νεαρού επιθετικού δεν τελεσφόρησαν για την ομάδα της Λευκάδας, αφού ο παίκτης επέλεξε σύλλογο μεγαλύτερης κατηγορίας για να αγωνιστεί. Η εξέλιξη αυτή σίγουρα δεν ήταν η επιθυμητή για τους ανθρώπους του σωματείου, άσχετα αν κάποιοι έχοντας κουραστεί από την αναμονή απάντησης του παίκτη ήθελαν την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ της περυσινής σεζόν.
Στο ερώτημα πλέον των φιλάθλων “ποιος θα αντικαταστήσει τον Μακρυγιάννη στην επίθεση;”, ο προπονητής Άγγελος Μπέκας έχει την δική του απάντηση. Σύμφωνα με αυτή, δεν φαίνεται να συμμερίζεται την αγωνία των φίλων της ομάδας, καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν οι παίκτες εκείνοι που θα δώσουν τις απαραίτητες λύσεις. Σε συνέντευξη που με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν, έχει παραχωρήσει ο Πρεβεζάνος τεχνικός στην εφημερίδα “Τα Νέα της Λευκάδας” που κυκλοφορεί, η απάντησή του στο ερώτημα “Η αποχώρηση του Μακρυγιάννη σας απασχολεί;” είναι η εξής: “Τόσο ο Στράτος Γαζής, όσο και τα υπόλοιπα παιδιά είναι έμπειρα, είναι καλοί παίκτες, έχουν παραστάσεις και θεωρώ ότι θα ανταποκριθούν σε αυτά που θα τους ζητήσουμε”.
Ο Άγγελος Μπέκας που δείχνει να έχει… “άσο στο μανίκι” για την κάλυψη της θέσης “κλειδί”, ξέρει ότι στα τέσσερα πρώτα επίσημα ματς δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Στράτο Γαζή εξαιτίας τιμωρίας που “κουβαλάει” από την περασμένη σεζόν. Άρα, η λύση θα βρεθεί από την λίστα εκείνων των παικτών που ανήκουν στην κατηγορία των λεγόμενων μεσοεπιθετικών. Εν αναμονή λοιπόν των αποφάσεων του κόουτς που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις δυνατότητες του κάθε παίκτη που έχει στην διάθεσή του.