ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ = 5-0
Ο τίτλος του φαβορί ήταν με το μέρος του, οπότε αυτό που έμενε ήταν να δικαιολογήσει τα προγνωστικά. Ο Τηλυκράτης που ξεκίνησε με νίκη το 2015, δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, άλλωστε δεν χρειάστηκε να δουλέψει τις μηχανές του στο φουλ, καθώς απέναντί του είχε μια υποδεέστερη απ’ αυτόν ομάδα. Με το “τρίποντο” αυτό και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, η ομάδα του Πάνου Πολίτη μείωσε στους δύο τους βαθμούς που την χωρίζουν από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με την ολοκλήρωση της τελευταίας στροφής πριν την είσοδο στον απαιτητικό Β’ Γύρο. Ο Απόλλων από την πλευρά του δεν περίμενε βαθμολογικό κέρδος από το συγκεκριμένο ματς, πάλεψε όμως παρά τις πολλές απουσίες που είχε για να περιορίσει το εις βάρος του σκορ χωρίς φυσικά να πετύχει το στόχο του.
Ο Τηλυκράτης πήρε από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων, στην προσπάθειά του για να φτάσει στο γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο των παικτών του. Τα σουτ από μέση και μακρινή απόσταση δεν βρήκαν στόχο, ενώ το 5ο κατά σειρά κόρνερ από το ξεκίνημα του ματς, ήταν αυτό που αποτέλεσε την αφετηρία για το 1-0. Το δεύτερο γκολ που ήρθε δύο λεπτά αργότερα έδιωξε το όποιο άγχος για το αποτέλεσμα από τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι στην συνέχεια, τόσο στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όσο και σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να πιέζουν για την αύξηση του σκορ. Η επιπολαιότητα όμως πότε στην τελική πάσα και πότε στην τελική ενέργεια, αλλά και οι καλές αποκρούσεις του Μπρατζουκάκη, διατήρησαν σε… λογικά πλαίσια το τελικό σκορ. Η διαμόρφωση του σκορ (το 5-0 σημειώθηκε στο 71ο λεπτό) επέτρεψε στους περισσότερους φιλάθλους να αποχωρήσουν νωρίς από το γήπεδο, αποφεύγοντας έτσι το κρύο της κερκίδας.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
7′ Από πάσα του Καταγή, ο Α.Λούζι σούταρε άουτ.
9′ Σουτ από τον Σκληρό, ο Σκιαδάς μπλόκαρε.
23′ Ο Καταγής εκτέλεσε κόρνερ και ο Κτενάς που πήδηξε πιο ψηλά από συμπαίκτες και αντιπάλους, με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
25′ Ο Περιστέρης κινήθηκε στην περιοχή του Απόλλωνα και στην προσπάθειά του να αποφύγει τον Ρομποτή κέρδισε το πέναλτι (φωτό κάτω) που εκτέλεσε εύστοχα ο Καλογερής σημειώνοντας το 2-0.

thl-apollvn 1
48′ Εκτέλεση κόρνερ του Καταγή, ο Κτενάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
49′ Μακρυγιάννης και Περιστέρης έπαιξαν το “1-2” εντός της περιοχής του Απόλλωνα και ο πρώτος με δυνατό διαγώνιο σουτ πέτυχε το 3-0.
55′ Ο Καλογερής σούταρε και ο Μπρατζουκάκης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
59′ Έπειτα από σέντρα του Καλογερή, ο Ρ. Λούζι με κεφαλιά σημείωσε το 4-0.
71′. Με σουτ του Περιστέρη διαμορφώθηκε το τελικό 5-0.
Διαιτητικό τρίο: Γκούμας, Μπάκος, Σίσκος
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Π. Πολίτης): Σκιαδάς (70′ Βενέτης), Βρεττός, Ρεκατσίνας (61′ Σταματέλος), Ρ. Λούζι, Α. Λούζι (51′ Σάντας), Σ. Καταγής, Μακρυγιάννης, Κτενάς, Θειακός, Περιστέρης, Καλογερής.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ (Π. Μεϊντάνης): Μπρατζουκάκης, Αντύπας, Ρομποτής, Παπαδήμας, Πολίτης, Καλδάνης, Φατούρος, Μεϊντάνης, Σκληρός, Καββαδίας (54′ Σκλαβενίτης), Κούρτης.