Περίπου ένα 24ωρο διήρκεσε η επίσκεψη του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη στην Λευκάδα. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που βρέθηκε στο νησί για την κοπή πίτας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, πρόλαβε και είδε μέρος του λευκαδίτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Παλλευκάδιο, ενώ λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, επισκέφτηκε και τον Σκορπιό.

kabb-girtzik6kabb-girtzik7
Ο Ξανθιώτης πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπήκε στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας στο 40′ της αναμέτρησης Τηλυκράτης-Παλλευκάδιος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Π-Λ, Θωμά Κάρτσακλα, τον αντιπρόεδρο, Θανάση Καββαδά, καθώς επίσης και τον πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλο. Η τετράδα των παραγόντων κατά την άφιξή της στον χώρο των αποδυτηρίων συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Τηλυκράτη, Τριαντάφυλλο Βλάχο και ακολούθως με τους προέδρους του Τηλυκράτη και του Παλλευκάδιου, Γιώργο Βαγενά και Μιχάλη Κατωπόδη αντίστοιχα. Ακολούθησε επίσκεψη στα αποδυτήρια των διαιτητών όπου υπήρξε σύντομη συζήτηση με τον διαιτητή Αλέξανδρο Αλεξανδρόπουλο και τους δύο βοηθούς (Άγγελο Τσόγκα και Δώρα Σφονδύλη) και στην συνέχεια οι παράγοντες ανέβηκαν στην κερκίδα όπου παρέμειναν έως το 70′.

kabb-gkirtkabb-girtiz9
Το πρωί της Κυριακής, έγινε πράξη η επιθυμία του προέδρου της ΕΠΟ για επίσκεψη στον Σκορπιό, με τον πρόεδρο του Οδυσσέα, Σπύρο Κτενά, να αναλαμβάνει την μεταφορά από και προς το Νυδρί. Οι καλές καιρικές συνθήκες και ο ήλιος έκαναν ακόμη καλύτερη την βαρκάδα προς το νησί του ιδιοκτήτη της Μονακό, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ενώ κατά την παρουσία τους στο Νυδρί, οι τέσσερις παράγοντες φωτογραφήθηκαν στο άγαλμα του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ αποχώρησε θαμπωμένος από τις ομορφιές της Λευκάδας όπως ανέφερε, ενώ παρόμοια λόγια χρησιμοποίησαν και όσοι τον συνόδευαν σε αυτή του την επίσκεψη για την κοπή πίτας της ΕΠΣ Π-Λ.

kabb-girtzi5kabb-girtzik4