Μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει για τα σκουπίδια ο Δήμαρχος κάλεσε σήμερα τους επικεφαλής των παρατάξεων με αντικείμενο συζήτησης το θέμα των απορριμμάτων.

Προφανώς και δεν μπορεί η Δημοτική Αρχή να αγνοήσει τις έντονες αντιδράσεις και το πολύ αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί! Έτσι διαφαίνεται  πως  ο Δήμαρχος επιχειρεί να ρίξει τους τόνους  φέρνοντας τελικά στο τραπέζι και άλλες προτάσεις διεξόδου για το θέμα.

Οι πληροφορίες μας λένε πως στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, 11 Ιουλίου 2016 ενδέχεται να τις παρουσιάσει και μπορεί να λειτουργήσουν πυροσβεστικά απέναντι στην δυσαρέσκεια που ζήσαμε όλοι στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο!

Είναι βέβαιο πως για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να προχωρήσει μόνη της όταν και μέσα στη παράταξη υπάρχουν τριγμοί…..!  Χωρίς την στήριξη των πολιτών και του Δημοτικού Συμβουλίου ότι και να επιχειρήσει η Δημοτική Αρχή  θα βρεθεί μπροστά σε εμπόδια και τα σχέδια της θα είναι καταδικασμένα να αποτύχουν.

Ο σημερινός Δήμαρχος σίγουρα θυμάται και από τις κινητοποιήσεις για την ΕΥΔΑΠ τι σημαίνει  ένας Δήμαρχος να έχει απέναντι του μια ολόκληρη κοινωνία….

Και επειδή πλέον όλα πρέπει να τα περιμένουμε,  και αν κρίνουμε μάλιστα από την κατάσταση σήμερα, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε και την ΕΥΔΑΠ να κάνει την επανεμφάνισή της στην Λευκάδα…