Στις καλένδες, όπως όλα δείχνουν, παραπέμπεται για δεύτερη σερί σεζόν η συνεργασία-συγχώνευση Τηλυκράτη και Παλλευκάδιου. Αμέσως μετά την λήξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, παράγοντες των δύο σωματείων που συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας δεν βρήκαν την “χρυσή” τομή και έτσι -εκτός απροόπτου- Τηλυκράτης και Παλλευκάδιος συνεχίζουν την ξεχωριστή πορεία τους.
Όσο δεν είναι γνωστό το ακριβές περιεχόμενο των συνομιλιών, δεν μπορούν να βγουν σαφή συμπεράσματα. Ωστόσο το θέμα των Ακαδημιών δείχνει να είναι το “αγκάθι” σε αυτή την συνύπαρξη, σαφή αποτίμηση, όμως, για το αν αυτό το θέμα αποτελεί την αιτία ή την αφορμή, δεν μπορεί να γίνει. Καθημερινά πάντως γινόμαστε δέκτες σχολίων από φιλάθλους που επιθυμούν να δουν να μπαίνει ένα φινάλε στην “κόντρα” των δύο σωματείων της πόλης με μια μορφής συνεργασία, που αν γίνει σε σωστές βάσεις μπορεί να αλλάξει την πορεία του ποδοσφαίρου του νησιού. Στον δρόμο που ακολουθούν πολλοί φίλαθλοι, μπαίνουν πλέον και παλαίμαχοι παίκτες του Τηλυκράτη που με επιστολή τους (ανάγνωσή της θα γίνει κατά την διάρκεια της Γ.Σ. του Τηλυκράτη) απευθύνουν έκκληση στις δύο διοικήσεις ώστε να τα βρουν για το καλό του ποδοσφαίρου. Στην επιστολή που φέρει την υπογραφή του Θωμά Γληγόρη (Τζόμα), αναφέρονται τα εξής:
“Με την παρούσα επιστολή απευθύνω έκκληση προς την διοίκηση του Τηλυκράτη και την διοίκηση του Παλλευκάδιου για την δημιουργία μιας ομάδας στην πόλη της Λευκάδας. Παίκτες που μείναμε μόνιμα στη Λευκάδα (Θωμάς Γληγόρης, Πάνος Πολίτης, Χρήστος Γαντζίας, Χαράλαμπος Σκληρός, Δημήτρης Κανέλλος, Παναγιώτης Σκληρός και οι αείμνηστοι Ζώης Λογοθέτης, Γιώργος Πολίτης, Άγγελος Κατωπόδης και Βαγγέλης Αρώνης) παίξαμε 15 και 20 χρόνια στον Τηλυκράτη για να ζει η ομάδα και να φτάσει σε μια καλή κατηγορία και να μείνει εκεί. Ρίξτε νερό στο κρασί σας και προχωρήστε στην δημιουργία μιας ομάδας για το καλό του ποδοσφαίρου της Λευκάδας”.