ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ=2-2
Φιλικό ματς με αντίπαλο την Α.Ε. Πρέβεζας έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Τηλυκράτης. Ακριβώς με την συμπλήρωση ενός μήνα από την έναρξη της προετοιμασίας, η ομάδα της Λευκάδας έδειξε ανέτοιμη (φυσικό επακόλουθο των πολλών προβλημάτων που υπήρξαν με αρκετούς παίκτες μέσα σε αυτό το διάστημα), αλλά και το ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να βρει τον δρόμο της. Ο Θωμάς Λιόλιος πραγματοποίησε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε στο Σούπερ Καπ, αφού για διάφορους λόγους απουσίαζαν οι Ρεκατσίνας, Αλέκος Βλάχος και Βρεττός (τους αντικατέστησαν οι Περιστέρης, Λαδάς, Αρης Βλάχος). Ο Τηλυκράτης δεν ξεκίνησε καλά, καθώς οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών του προκάλεσαν προβλήματα τόσο αμυντικά, όσο και μεσοεπιθετικά. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΠ που με δύο γκολ μεταξύ 24′ και 31′ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο Τηλυκράτης ισορρόπησε, πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ είχε και δύο ακόμα καλές προσπάθειες.

2-2 me aep
Οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν κάπως την εικόνα της γηπεδούχου ομάδας, η οποία αμυντικά αντιμετώπισε λιγότερα προβλήματα. Επιθετικά ο Τηλυκράτης του β’ μέρους δεν μπόρεσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, ωστόσο βρήκε λύσεις να φτάσει σε δύο γκολ χάρη σε προσπάθειες των Σταματέλου και Σπανού που βρήκαν “ανοιχτή” την άμυνα της ΑΕΠ.
Η ομάδα της Πρέβεζας που παρουσιάστηκε με πολλούς νεαρούς σε ηλικία παίκτες, έδειξε καλύτερο πρόσωπο από προηγούμενα φιλικά, ενώ πιστοποίησε για μία ακόμα φορά ότι και πάλι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για κάθε αντίπαλο της.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
24′ Ο Σκιαδάς ανέτρεψε εντός περιοχής τον Τουλκερίδη και ο Δαρδαμάνης που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι πέτυχε το 0-1.
31′ Από εκτέλεση φάουλ του Δαρδαμάνη, ο Κόκκαλης με κεφαλιά σημείωσε το 0-2.
35′ Κεφαλιά εξ’ επαφής του Ζέρη, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
41′ Ο Λαδάς με πλασέ από πλάγια θέση πέτυχε γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
83′ Ο Σταματέλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Παππάς μετέτρεψε σε γκολ (1-2).
90′ Νέο πέναλτι για τον Τηλυκράτη που κέρδισε ο Σπανός μετά από ατομική προσπάθεια. Ο Παππάς για δεύτερη φορά από τα 11 μέτρα ευστόχησε σημειώνοντας το τελικό 2-2 (μικρή φωτό).
Διαιτητικό τρίο: Μπαΐλης, Γ. Λάζαρης, Πάτσης
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Θ. Λιόλιος): Σκιαδάς (36′ Βενέτης), Θειακός, Σ. Καταγής, Σάντας, Αρμ. Λούτζι, Κτενάς, Περιστέρης, Καλογερής, Παπαδόπουλος, Λαδάς, Αρ. Βλάχος. (Στο Β’ αγωνίστηκαν και οι Ρετζ. Λούτζι, Σταματέλος, Παππάς, Σπανός).
Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Αγγ. Μπέκας): Βασιλάκος, Πανταζής, Κατσάνος, Δαρδαμάνης, Μπούκουρας, Τουλκερίδης, Κόκκαλης, Κουτρούμπας, Κολοβός, Ντόντης, Ζέρης. (Αγωνίστηκαν και οι Γκέλης, Νικάκης, Μυφτίου, Μπαρκούζος, Πρόνιος, Μιχαηλίδης, Αντωνίου, Μπαλακέρας).