Απίστευτη ξεφτίλα στην Ελλάδα του 2015 “Αυτή τη στιγμή στο Νομαρχιακο νοσοκομείο Λευκάδος γίνονται μεταφορές τραυματισμένων από τροχαία με αγροτικά αυτοκίνητα και κλούβες ενώ τα ασθενοφόρα κάθονται λόγω έλλειψης προσωπικού.”

ff

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Καλά το υπουργείο Υγείας δεν έχει καθόλου τσίπα; Το ΕΚΑΒ τι κάνει; ΝΤΡΟΠΗ σας ρε ΑΛΗΤΕΣ να μην υπάρχουν ασθενοφόρα για τους πολίτες. Με αγροτικά και κλούβες ρε; Ούτε στην κατοχή να ήμασταν! Ο Κουρουμπλής που είναι; Λιάζεται και αυτός;;;;

fd

Ο διοικητής του Νοσοκομείου της Λευκάδας τι κάνει; Που βρίσκεται; Δεν τα βλέπει αυτά; Τα αυτοκίνητα αυτά ειναι Ι.Χ, ιδιωτικά, αγροτικά τι είναι;; Του νοσοκομείου είναι;

fff

Αναγνώστης έστειλε τις φωτογραφίες και το video στο lefkadatoday.gr . Το Γενικό Νοσοκομείο είναι σε οριακή κατάσταση και οι ανθρώπινες ζωές παίζονται κορώνα γράμματα.

Το καμπανάκι του κινδύνου είχε χτυπήσει ο Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ στην 7η Περιφέρεια Πέτρος Βασιλείου στις 24 Απριλίου λέγοντας:

«Η κατάσταση λειτουργίας είναι οριακή στην Λευκάδα, δεν μπορεί να λειτουργήσει ένα ασθενοφόρο και με την αποχώρηση των τριών εργαζομένων κάποια βάρδια δεν θα μπορεί να καλυφθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η λύση που προτάθηκε είναι η εθελοντική μετακίνηση τριών ατόμων από τα Γιάννενα στον τομέα Λευκάδας για ένα μήνα, μια μπαλωματή λύση, όπως ανέφερε που δεν λύνει το πρόβλημα ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου.

Επίσης τα Γιάννενα όπως υπογράμμισε, έχουν ένα τεράστιο φόρτο εργασίας, με το ασθενοφόρο να εξυπηρετεί και περιστατικά στην Κέρκυρα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις απασχολείται για ένα περιστατικό και πάνω από δέκα ώρες και τώρα επιπλέον ζητούν να καλύψουν και την Λευκάδα!!
via lefkadatoday.gr