Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μαζί με την Ιόνιο Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας καθώς και τον Εμπορικό Σύλλογο Κέρκυρας διοργανώνουν εκδήλωση για ενημέρωση και διαβούλευση για δύο δράσεις που προγραμματίζουν να γίνουν στο νομό μας. Οι δράσεις αυτές αφορούν:

  1. Το πρόγραμμα «Γεωβάση» που είναι η φυσική καταγραφή όλων των επιχειρήσεων σε όλο το νησί και η δημιουργία μιας βάσης δεδομένων αυτοσυντηρούμενης και προσπελάσιμης από όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες.
  2. Τη δημιουργία ανοιχτών κέντρου εμπορίου (ΑΚΕ) που σκοπό έχει την ενίσχυση της μικρομεσαίας ελληνικής επιχείρησης και επιχειρηματικότητας. Η ενίσχυση αυτή θα επιτευχθεί μέσα από την αναβάθμιση των αστικών κέντρων, που θα προέρχεται από μία μεγάλη γκάμα παρεμβάσεων και που θα διευκολύνει τη παροχή έγκυρων και χρήσιμων επιλογών στους καταναλωτές.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στις 21 Μαρτίου 2016 ώρα 19:30 στην αίθουσα του Ο.Λ.Κ.Ε (Νέο Λιμάνι). Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και οι επιστημονικοί συνεργάτες της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

Θα ακολουθήσει διάλογος. Θεωρούμε ότι η παρουσία του εμπορικού κόσμου της Κέρκυρας είναι αναγκαία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φυσικών Πόρων,

Ενέργειας και Βιοτεχνίας της ΠΙΝ

Διονύσιος Τσούκας