Μετά την Πάτρα και τα φιλικά στο τουρνουά του Προμηθέα ακολούθησε το ματς Κυπέλλου με το Παγκράτι, ενώ τώρα η Δόξα ετοιμάζεται για την συμμετοχή της σε τουρνουά στην πόλη των Τρικάλων. Διοργανωτής του φιλανθρωπικού τουρνουά που φέρει την επωνυμία “Ιωάννης Καποδίστριας” είναι ο τοπικός Δαναός (Α1 ΕΣΚΑΘ) σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαιών. Η Δόξα θα μεταβεί στα Τρίκαλα το Σάββατο, όπου το απόγευμα (18.30′) της ίδιας ημέρας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Φοίνικα Λάρισας (Β’ Εθνική). Ο νικητής της αναμέτρησης, την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στο μεγάλο τελικό (ώρα 13.00′) τον νικητή του ματς Δαναός-Πρωτέας Γρεβενών (Γ’ Εθνική). Λίγο πριν το φινάλε της προετοιμασίας, ο Γιώργος Ζαφειρούδης θα έχει την δυνατότητα να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του ώστε στο υπολειπόμενο διάστημα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να καταφέρει να διορθώσει τα κακώς κείμενα.
Η ανακοίνωση των διοργανωτών για το τουρνουά είναι η εξής:
“Οι Δαναοί σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων διοργανώνουν το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά “Ιωάννης Καποδίστριας” στη μνήμη του πρώτου Έλληνα Κυβερνήτη, πατέρα του Ελληνικού Έθνους και Αγίου της πολιτικής. Το τουρνουά ξεκινά την ημέρα της επετείου της δολοφονίας (27-9-1831) του Έλληνα Κυβερνήτη, με εκκλησιασμό και τρισάγιο στη μνήμη του, νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Τα αγωνιστικά του τουρνουά θα ξεκινήσουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Τα έσοδα του τουρνουά (εισιτήριο 1€) θα διατεθούν στον Σύλλογο “Φλόγα” παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια και καλούνται όλοι οι Τρικαλινοί συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για την ενίσχυση της Φλόγας. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ονομασία του Τουρνουά επιλέχθηκε καταρχήν για την ημέρα μνήμης του Ιωάννη Καποδίστρια, αλλά και για το γεγονός ότι ο Έλληνας Κυβερνήτης ως ιατρός ενέσκυψε πάνω από τον πόνο τον ανθρώπων χωρίς να λάβει ποτέ του αντίτιμό για τις υπηρεσίες του”.
Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, στο τουρνουά θα συμμετείχε ο Φίλιππος Βέροιας. Η πρόκρισή του όμως στο θεσμό του Κυπέλλου, άλλαξε τα πλάνα των διοργανωτών, και το βράδυ της Τετάρτης αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Φίλιππου από την Δόξα.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου
Πρωί 9:00 – 10:00 – Εκκλησιασμός και Τρισάγιο στη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια
16:30 – 18:20 – 1ος Αγώνας

18:20 – Τελετή Έναρξης Τουρνουά
18:30 – 20:30 – 2ος Αγώνας

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

11:00 – 12:45 – Μικρός Τελικός
Απονομή Μικρού Τελικού
13:00 – 15:00 – Μεγάλος Τελικός

Απονομή Μεγάλου Τελικού

trika