Ελάχιστες ώρες μας χωρίζουν πλέον από την επίσημη “πρώτη” της Δόξας στο νέο πρωτάθλημα της Α2. Το Κλειστό της πόλης θα… φορέσει τα καλά του για να υποδεχθεί την ανανεωμένη και φιλόδοξη Δόξα που επέστρεψε μετά το διάλειμμα στην Β’ Εθνική, αλλά και τον έκτο της περυσινής σεζόν Αρκαδικό, ο οποίος ενισχύθηκε και έθεσε ως μοναδικό στόχο την άνοδο. Η διοίκηση της λευκαδίτικης ομάδας σε συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Ζαφειρούδη, κράτησε τα δυνατά “χαρτιά” της σεζόν που έληξε (Κυριακόπουλο, Σκλάβο, Καραδολάμη και Μουρατίδη) και πρόσθεσε δίπλα τους ταλαντούχους αθλητές που επιδιώκουν την ανέλιξή τους στο μπασκετικό στερέωμα, αλλά και έμπειρους που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους τόσο στην Α2, όσο και στην Α1 (Αποστολίδης, Αναγνωστόπουλος, Βαγενάς, Γαρμπής, Μάρτζος, Συμεωνίδης και Χίμπερτ). Κοντά τους συνεχίζουν οι νεαροί Αργυρός, Μπέσκας και Ιωακειμίδης που αποτελούν την παρέα των κάτω των 20 ετών (στην τριάδα σύντομα θα προστεθεί και τέταρτος αθλητής).
Όλοι τους έχουν ένα και μοναδικό στόχο. Τις 26 νίκες. Το ρόστερ αυτό που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο που είχε ποτέ η Δόξα, δημιουργήθηκε για να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Η αρμονική συνεργασία διοίκησης, προπονητών και παικτών, όπως επίσης και η εύρεση της απαιτούμενης χημείας μεταξύ των τελευταίων, είναι μερικά από τα στοιχεία “κλειδιά” που μπορούν να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των ονείρων όλων όσων βρίσκονται μέσα και γύρω από το σωματείο. Ο “έκτος παίκτης” αναμένεται να είναι στην θέση του και σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Με την στήριξη του, την προτροπή, το χειροκρότημα, όλα θα είναι αλλιώτικα. Εύκολο φυσικά δεν είναι κανένα ματς, πόσω μάλλον αυτό της πρεμιέρας που μπορεί να φανερώσει σημάδια ανετοιμότητας, αλλά και το άγχος για το ξεκίνημα με το δεξί. Καλή αρχή λοιπόν, στο πιο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, σύμφωνα με όσα υπόσχονται τα ρόστερ των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην φετινή Α2.
Αρκαδικός
Ο έκτος της περυσινής σεζόν Αρκαδικός, έχει θέσει στόχο την άνοδο στην Α1 και για το λόγο αυτό αντικατέστησε σχεδόν όλο το ρόστερ του. Από τους παλιούς έμεινε ο Κοψαύτης, ενώ δίπλα του βρίσκονται ο Χατζής, Καλλινικίδης, ο Καρύδας, ο Νοέας, ο Τζότζεβιτς, ο Μάλλιος, ο Κωνσταντίνου, ο Θανόπουλος, ο Εζόμο, ο Αναστασάκης κ.α.