ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις νίκες θα επιδιώξει η Δόξα στο ματς με την Λιβαδειά (Σάββατο 8/11/14, ώρα 17.00‘), αφενός μεν για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή, αφετέρου δε για να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις που άφησε με την απόδοσή της στο Ψυχικό. Στο σαββατιάτικο παιχνίδι μπορεί να μην διακυβεύεται η άνοδος, κάτι που είχε γίνει στο περυσινό ματς με αντίπαλο την ομάδα της Βοιωτίας, μπορεί ο εν λόγω αγώνας να μην είναι το σούπερ ντέρμπι, παρ’ όλα αυτά έχει την δική του ξεχωριστή σημασία, αφού νέα γκέλα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κρίνεται απαγορευτική. Το τεχνικό τιμ και οι παίκτες γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την αξία που έχει κάθε “δίποντο” εντός έδρας, επομένως ξέρουν ότι πρέπει να αλλάξουν και αγωνιστικό πρόσωπο. Ο φίλαθλος κόσμος αναμένεται να δώσει και πάλι το δικό του “παρών”, κάτι που έκανε στα ματς με Αρκαδικό και Παγκράτι όπου η πληρότητα της κερκίδας έφτασε στο 90%.
Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΤΟΥ Νίκου Οικονόμου, δεν έχει και μεγάλη σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε πέρυσι η Δόξα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει και την ζημιά αν της δοθεί η ευκαιρία. Άλλωστε, με την μεγάλη νίκη της επί του Φίλιππου Βέροιας το περασμένο Σάββατο έδειξε ότι μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι.
Προβλήματα από πλευράς Δόξας δεν υπάρχουν, αφού οι μικροενοχλήσεις που αισθάνθηκαν την Δευτέρα οι Κυριακόπουλος και Συμεωνίδης δεν κράτησαν για πολύ.
ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ θα αποτελείται από τους Δημήτρη Παφίλη, Σταύρο Ταρενίδη και Σταύρο Ευφραιμίδη, που ανήκουν και οι τρεις στον πίνακα διαιτητών της Α1.