Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και  Επιχειρήσεων της Equal Society της παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι’ αυτήν την εβδομάδα.

Η πληροφορία της εβδομάδας:

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για νέους φοιτητές από την Aegean

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, προσφέροντάς τους 8 εισιτήρια μονής διαδρομής το χρόνο (1 Οκτωβρίου- 30 Σεπτεμβρίου) για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Στόχος του προγράμματος είναι να στηρίξουν  τους νέους στο ξεκίνημά τους και να τους διευκολύνουν στις μετακινήσεις τους από και προς τον τόπο διαμονής τους και το πανεπιστήμιό τους, προκειμένου να επισκέπτονται όσο πιο συχνά μπορούν τις οικογένειές τους. Η πρωτοβουλία αυτή, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 αφορά σε: 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από προορισμούς προς δρομολόγια «άγονων γραμμών»: Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Χίος, Σάμος, Καλαμάτα, Καστελόριζο*, Αστυπάλαια*, Κάλυμνος*. Η επιλογή των φοιτητών βασίζεται τόσο στην επιτυχή εισαγωγή σε ένα ελληνικό Πανεπιστήμιο, όσο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr από τις 31 Οκτωβρίου 2016 έως και 30 Νοεμβρίου 2016.

Αναλυτικά ο πίνακας των διαθέσιμων πεδίων απασχόλησης συνοδευόμενος από τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας συνοψίζονται παρακάτω :

ΛΕΥΚΑΔΑ
1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

EGNOSIS

Πιστοποίηση αναγνωρισμένη από το AΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα. Ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση το κόστος του εκπαιδευτικού υλικού και των εξετάσεων. EQUAL SOCIETY

 

Τηλ. Επικοινωνίας:                   26450 22578

 

Ώρες επικοινωνίας:

Καθημερινά 9.30 – 14.30

www.e-gnosis.gr

 

 

2. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Απαραίτητα προσόντα:

v  Κάτοχος διπλώματος Γ Κατηγορίας

v  Πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού – ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων Τ.Ε.Ε ή Τ.Ε.Ι.

 

 

Τηλ. Επικοινωνίας:

26450 22012 & 6976 674930

 

Αρμόδιος Επικοινωνίας:

Κα Αχίμαστου Αρετή

Εταιρία οδικής βοήθειας στη Λευκάδα
3. ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ – ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ Απαραίτητα προσόντα:

v  Αγγλικά

v   Γνώσεις σουίτας και adobe

Αποστολή βιογραφικού στη διεύθυνση:

lefkadadesigner@gmail.com

 

Λευκάδα
4.   ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Εποχιακή απασχόληση. Αποστολή βιογραφικού στη διεύθυνση:

hr@jumbo.gr ή με fax στο: 210 4805242

 

Κατάστημα jumpo στην Λευκάδα

 

5.             ΠΩΛΗΤΗΣ     Απαραίτητα προσόντα:

v  Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ

v  Εμπειρία στις πώλησεις

v  Γνώση Αγγλικών

 Αποστολή βιογραφικού στη διεύθυνση: recruitment@t1-vodafone.gr.

 

 

Κατάστημα Vodafone στην Λευκάδα

 

6. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΑΝΤΡΑΣ) Απαραίτητα προσόντα:

v  Γνώση H/Y

v  Γνώση Λογιστικής

Τηλ. Επικοινωνίας:

6934131595

 

Αρμόδιος Επικοινωνίας:

Κος Δερμάνης Παναγιώτης

Κάβα Πότων ΔΕΡΜΑΝΗΣ Ο.Ε. στην Λευκάδα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας, στην οδό: Γουλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημ. Βερροιώτη (είσοδος από Βούλη Βρεττού),  1ος όροφος,  τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com . Κάθε εβδομάδα η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων βρίσκεται αναρτημένη και στο blog του Οργανισμού http://equalsociety.wordpress.com . Επίσης ενημερωθείτε για τις δράσεις της Equal Society στην ιστοσελίδα www.equalsociety.gr και στη σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/equalsociety1