Σε δύο νέες μεταγραφές προχώρησε ο Α.Ο. Καρυάς, που ενισχύεται ώστε να τα παίξει όλα για όλα στην διαδικασία των πλέι άουτ, όπου τέσσερις ομάδες θα αγωνιστούν μετά την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία.
Η πρώτη κίνηση αφορά τον επιθετικό του Απόλλωνα Νότιας Λευκάδας, Γιώργο Σταύρου (φωτό), ο οποίος με τα γκολ του και την δύναμή του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο 25χρονος παίκτης για διάφορους λόγους δεν συμμετείχε σε όλα τα ματς της τέως ομάδας του, το γεγονός αυτό όμως δεν τον ενόχλησε καθόλου για την ανακήρυξή του σε πρώτο σκόρερ του Απόλλωνα με έξι γκολ. Η κίνηση αυτή την οποία είχαμε προαναγγείλει μέσα από το lefkadaweb.gr σε προηγούμενο άρθρο, είναι η τέταρτη για τον Α.Ο. Καρυάς, από την ημέρα έναρξης της μεταγραφικής περιόδου.
Η δεύτερη μεταγραφή που έγινε γνωστή σήμερα Πέμπτη με την οποία η Καρυά φτάνει της πέντε, αφορά τον αμυντικό Σπύρο Βλάχο, ο οποίος ήταν ελεύθερος. Ο έμπειρος παίκτης που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, κατά το παρελθόν έχει παίξει σε Ελπίδες, Σύβρο και άλλες ομάδες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lefkadaweb.gr, οι διοικούντες την Καρυά βρίσκονται σε συζητήσεις και με άλλον έμπειρο αμυντικό που έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Δ’ Εθνικής αλλά και του τοπικού πρωταθλήματος. Η… φόρα πάντως με την οποία μπήκε στην μεταγραφική περίοδο ο Α.Ο. Καρυάς, δύσκολα θα του στερήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή των μεταγραφών μεταξύ των ομάδων της Λευκάδας που συμμετέχουν στην Α’ Κατηγορία.