ΜΕΝΟΝΤΑΣ μακριά από τον καλό της εαυτό, η Δόξα γνώρισε την πρώτη εκτός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο κόουτς της ομάδας Γιώργος Ζαφειρούδης, ανέφερε στο lefkadaweb.gr ότι η ευθύνη για την ήττα στο Ψυχικό είναι δική του. “Ήταν πολύ κακή η εμφάνισή μας. Με εξαίρεση τους Μουρατίδη και Μάρτζο, τα υπόλοιπα παιδιά ήταν μακριά από τα στάνταρ απόδοσής τους” τόνισε ο προπονητής και συνέχισε λέγοντας: “Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Όταν η ομάδα παρουσιάζει τέτοια εικόνα η ευθύνη ανήκει εξ ολοκλήρου σε εμένα. Από την στιγμή που οι περισσότεροι παίκτες βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση, το πιθανότερο είναι ότι εγώ δεν τους ενέπνευσα. Δεν βρέθηκαν λύσεις στα προβλήματα που μας έβαλε ο αντίπαλος και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα αυτό”.
ΕΠΕΙΔΗ πολύς λόγος έγινε για την άμυνα που έπαιξε η Δόξα στο ματς του Σαββάτου, η άποψη του κόουτς είναι η ακόλουθη: “Αλλάξαμε πέντε τρόπους άμυνας με την ελπίδα ότι κάτι θα άλλαζε, ενώ μοιράσαμε απόλυτα τον χρόνο στους παίκτες μήπως και βλέπαμε κάποια σπίθα από κάπου. Η κατάσταση παρέμεινε ίδια”.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΥΔΗΣ σχολίασε την επόμενη ημέρα ως εξής: “Από την στιγμή που μπήκαμε στην λογική ότι κάνουμε πρωταθλητισμό, το να μένουμε σε σκέψεις που πιο πολύ βγαίνουν από το συναίσθημα που έχουμε δεν βοηθάει. Έτσι κι αλλιώς εμείς κάθε εβδομάδα δίνουμε εξετάσεις και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Έτσι κάνουν οι επαγγελματίες και εμείς σε αυτή την λογική θα κινηθούμε”.