Δύο σεζόν στην Λευκάδα, δύο πρωταθλήματα. Μετά το περυσινό πρωτάθλημα με τον Τηλυκράτη, ο Κώστας Δημουλιάς κατέκτησε ακόμα ένα. Αυτό με τον Παλλευκάδιο. Ο έμπειρος παίκτης μίλησε στο lefkadaweb.gr για τον φετινό πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας που του προσέφερε στιγμές που θα τον ακολουθούν σε όλη του την ζωή. Ο Πρεβεζάνος παίκτης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην Λευκάδα, επισημαίνοντας πως έκανε λάθος που δεν ήρθε να αγωνιστεί νωρίτερα στο νησί. Η συνέντευξη του Κώστα Δημουλιά έχει ως εξής:

Ερ. Θεωρείς ότι φτάσατε εύκολα στον τίτλο; Περίμενες ότι θα είχατε πιο δύσκολο έργο;

Απ. Στόχος αυτής της προσπάθειας ήταν να ανεβάσουμε την ομάδα που λέγεται Α.Ο. Καλαμιτσίου-Παλλευκάδιος στην Γ’ Εθνική. Το ξεκίνημα που κάναμε ήταν πολύ καλό και βρεθήκαμε 14 βαθμούς μπροστά από τον άμεσο αντίπαλό μας που ήταν μια ιστορική και πολύ καλή ομάδα, το Καναλάκι. Φάνηκε δύσκολο στο ξεκίνημα, ωστόσο η ομάδα μας είχε ποιοτικούς παίκτες και έμπειρους και έτσι εκμεταλλευτήκαμε τις απώλειες βαθμών που είχε ο αντίπαλός μας. Από την αρχή που θέσαμε τον στόχο είχαμε μεγάλη δίψα για την επιτυχία. Όταν φτάσαμε στο +14 κάπου τα μυαλά μας πήραν αέρα, από την στιγμή, όμως, που όλα κρίνονταν στο γήπεδό μας, ήταν πιο εύκολο και στεφθήκαμε πρωταθλητές.

Ερ. Ο Παλλευκάδιος είχε τον κορμό και σε αυτόν πρόσθεσε έμπειρους παίκτες. Αυτό τι ρόλο έπαιξε για να έχει το πρωτάθλημα αυτή την εξέλιξη;

Απ. Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο. Όταν έχεις μια ομάδα έξι χρόνια και έχεις τους ίδιους παίκτες, αυτό είναι σημαντικό. Εμείς που ήρθαμε προσπαθήσαμε με την εμπειρία μας να δέσουμε με τους υπόλοιπους παίκτες και ήταν κάτι που το καταφέραμε και με την βοήθεια της διοίκησης. Πρώτη φορά συναντάω τέτοιους ανθρώπους, όπως και πέρυσι στον Τηλυκράτη. “Δέσαμε”, καταλάβαμε γρήγορα τι ζητούσε ο προπονητής, ενωθήκαμε με τον υπόλοιπο κορμό και ο κ. Κατηφόρης συνέχισε πιο εύκολα το έργο του.

Ερ. Είναι ο τέταρτος δικός σου τίτλος στην Α’ Κατηγορία;

Απ. Έχω πάρει τέσσερα πρωταθλήματα (σ.σ. δύο με τον ΠΑΣ Πρέβεζα, ένα με τον Τηλυκράτη και ένα με τον Παλλευκάδιο). Τα δύο τελευταία τα χαίρομαι πολύ. Είμαι στο τέλος της καριέρας μου και αυτά τα δύο πρωταθλήματα θα μείνουν χαραγμένα στην μνήμη μου και την καρδιά μου. Και με τον Τηλυκράτη ήταν σημαντικό, φέτος όμως ήρθε το πρωτάθλημα με μία ομάδα που δεν την ήξερε σε εισαγωγικά κανείς. Κάναμε τόσο γνωστή μια ομάδα στην οποία οι παράγοντές της που είναι μια οικογένεια, έχουν επενδύσει και έχουν βάλει από το υστέρημά τους. Είναι κάτι ξεχωριστό και για την δική μου καριέρα που κι εγώ έβαλα ένα λιθαράκι γι’ αυτή την επιτυχία. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί και εγώ πέρασα πολύ καλά μαζί τους και αυτές τις στιγμές θα τις θυμάμαι σε όλη μου την ζωή.

Ερ. Θα συνεχίσεις στην Γ’ Εθνική με τον Παλλευκάδιο;

Απ. Είναι λίγο δύσκολο να συνεχίσω στην Γ’ Εθνική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όπως συνέβη και πέρυσι με τον Τηλυκράτη. Η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει. Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω.

Ερ. Στην Λευκάδα θα παραμείνεις; Το σκέφτεσαι;

Μου αρέσει η Λευκάδα, έχω κάνει πολλούς φίλους εδώ. Και στις δύο ομάδες με αγάπησαν και εγώ τους έχω όλους μέσα στην καρδιά μου. Μιλώντας ειλικρινά θα σας πω ότι είπα στα παιδιά και τον πρόεδρο: Έκανα ένα πολύ μεγάλο λάθος. Κι αυτό είναι το ότι δεν ήρθα εδώ και πολλά χρόνια στην Λευκάδα. Τους ευχαριστώ όλους. Θα μείνουν μες στην καρδιά μου για πολλά χρόνια. Δεν θα φύγω από αυτό το νησί, έχω πολλούς φίλους που τους αγαπάω και με αγαπάνε.