ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 12ης/2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 95 του Ν.3463/2006 και του άρθρου 67 του Ν.3852/10, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στις 2 Ιουλίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο Διοικητήριο (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων) με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση μελέτης κτηματογράφισης δημοτικών εκτάσεων Τ.Κ. Αθανίου.

Εισηγητές: Χρήστος Κατηφόρης, Αντιδήμαρχος

Θωμάς Κατωπόδης, Πρ/νος Τμ. Πολεοδομικών Εφαρμογών

Δ/νσης Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος

ΘΕΜΑ 2ο :   Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση   προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Λευκάδας με το ΝΠΔΔ με την επωνυμία Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο-Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΜΠ-ΕΛΚΕ) για την εκτέλεση του έργου « Εντοπισμός και αξιολόγηση θέσης χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) της Μονάδας Προεπεξεργασίας, Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Απορριμμάτων του Δήμου Λευκάδας, εντός του Δήμου Λευκάδας».

                 Εισηγητής: Ευστάθιος Βλάχος, Εντεταλμένος Σύμβουλος

ΘΕΜΑ 3ο: Απόφαση Δ.Σ. για αλλαγές στην προγραμματική σύμβαση του  Δήμου Κέρκυρας με το Δήμο Λευκάδας στα πλαίσια του εγκεκριμένου «Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων» 2007-2013 και ειδικότερα στο πρόγραμμαΟΣΑΜΝ.

Εισηγητής: Γεώργιος Φίλιππας, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 4ο: Απόφαση Δ.Σ. για χορήγηση αδειών παρασκευής και διάθεσης πρόχειρων γευμάτων κατά την καλοκαιρινή περίοδο (βραχυχρόνιες άδειες).

Εισηγητής:   Μάρκος Νικητάκης, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 5ο: Απόφαση Δ.Σ. για συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση Πλατειών Σχεδίου Πόλης Επέκτασης (ΚΧ331 & ΚΧ73Α )», προϋπολογισμού 195.000,00 €.

Εισηγητής: Γεώργιος Φίλιππας, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 6ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση δαπάνης για επεκτάσεις δικτύου ΦΟΠ στο Δήμο Λευκάδας.

Εισηγητής: Κων/νος Σέρβος, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 7ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Λευκάδας, και τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2015.

Εισηγητές: Μάρκος Νικητάκης, Αντιδήμαρχος

Γεώργιος Φίλιππας, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 8ο: Απόφαση Δ.Σ. για καθορισμό τελών άρδευσης στο Δήμο Λευκάδας για το έτος 2015.

Εισηγητής: Κων/νος Σέρβος, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 9ο: Απόφαση Δ.Σ. για συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΜΑΘΙΑΤΙΚΑ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑ Δ.Κ. ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ», προϋπολογισμού 11.000,00 €.

                 Εισηγητής: Γεώργιος Φίλιππας, Αντιδήμαρχος

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ        

ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ