Πραγματοποιήθηκε τις περασμένες ημέρες ο καθαρισμός των υπόγειων κάδων σε όλη τη Λευκάδα. Με ειδικό πλυστικό μηχάνημα για τον καθαρισμό  και την απολύμανση ο Δήμος Λευκάδας φροντίζει για μια καθαρή Λευκάδα. Ας ελπίσουμε ότι οι πολίτες θα το εκτιμήσουν και σιγά-σιγά θα αποτυπωθεί αυτό και στη καθημερινή νοοτροπία όσον αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων μας.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας μας ενημερώνει σχετικά:

Πλύσιμο υπόγειων κάδων.

Φέραμε ΟΛΩΝ των υπόγειων κάδων σε Λευκάδα και Νυδρί, κάτι το οποίο γίνεται για ΠΡΩΤΗ φορά. Ταυτόχρονα έγινε και συντήρηση τους. Ακόμη μια δράση για την υλοποίηση της δέσμευσης μας για μια ΚΑΘΑΡΗ ΛΕΥΚΑΔΑ. Έως τέλος του μήνα, το υπάρχον προσωπικό που πρέπει όλοι να του είμαστε υπόχρεοι, θα ενισχυθεί με άλλα 20 άτομα εποχιακούς. Η Λευκάδα μας είναι πιο ΚΑΘΑΡΗ από ποτέ.

Πλύσιμο υπόγειων κάδων.

Φέραμε ειδικό πλυστικό μηχάνημα για τον καθαρισμό – απολύμανση ΟΛΩΝ των υπόγειων κάδων σε Λευκάδα και Νυδρί, κάτι το οποίο γίνεται για ΠΡΩΤΗ φορά. Ταυτόχρονα έγινε και συντήρηση τους. Ακόμη μια δράση για την υλοποίηση της δέσμευσης μας για μια ΚΑΘΑΡΗ ΛΕΥΚΑΔΑ. Έως τέλος του μήνα, το υπάρχον προσωπικό που πρέπει όλοι να του είμαστε υπόχρεοι, θα ενισχυθεί με άλλα 20 άτομα εποχιακούς. Η Λευκάδα μας είναι πιο ΚΑΘΑΡΗ από ποτέ.