ΗΡΑΚΛΗΣ – ΝΙΚΗ = 42-78
Μεταφέροντας στο παρκέ όλα εκείνα που έγιναν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για τον αγώνα στο Ιβανώφειο, η Νίκη έφτασε εύκολα στο δίποντο και ταυτόχρονα στο “15 στα 15” που μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το ήδη μεγάλο ρεκόρ της. Το πλάνο του τεχνικού τιμ της Νίκης εφαρμόστηκε πιστά από τις αθλήτριες που πάτησαν παρκέ, ενώ η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε ο χαμηλότερης δυναμικότητας αντίπαλος, δείχνει ότι “όλα τα λεφτά” είναι η νοοτροπία με την οποία προσεγγίζονται τα ματς.

Η Νίκη πήρε με το “καλημέρα” στο ματς την διαφορά στο σκορ, ενώ παίζοντας το παιχνίδι της και αποτρέποντας την ομάδα του Ηρακλή να την απειλήσει, ολοένα και μεγάλωνε την απόσταση της από την γηπεδούχο ομάδα. Ο προπονητής της Νίκης εμφανώς ικανοποιημένος από αυτά που είδε κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, σύστησε εγρήγορση για την συνέχεια, ενώ παράλληλα με τα συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τόνισε και την αναγκαιότητα να παραμείνουν συγκεντρωμένες, αφού οι Τιτάνες Δράμας παραμονεύουν μετά και τη νέα νίκη τους στις Σέρρες. Πρώτο… βιολί στο σκοράρισμα αυτή την Κυριακή ήταν η Αντιγόνη Χαιριστανίδου με 24π. ενώ την ακολούθησαν η Μαρία Μοσχοπούλου και η Μαντώ Ψυχογυιού με 18 και 13 πόντους αντίστοιχα.
Δεκάλεπτα: 9-16, 17-38, 30-59, 42-78
Διαιτητές: Λελούδας-Γεωργούλης
ΗΡΑΚΛΗΣ (Κουρβούλης): Τσουμπερλή 4, Σταμπή, Σιδηροπούλου 5(1), Οικονόμου 4, Κατσαμούρη 9, Σολωμού, Τσάντα, Ξανθοπούλου, Παπαρδέλα 2, Γεροστεργίου 4, Λογδανίδου 6, Ντάλα 8(2).
ΝΙΚΗ (Δουβίτσας-Βαφιάς): Χαιριστανίδου 24(1), Αργυρού 2, Τζίμπο 1, Κανταρά 10, Μπαλά 3, Κρητικού 5(1), Ψυχογυιού 11(3), Μοσχοπούλου 18(3), Λιοπύρη, Λογοθέτη, Σταματέλου 2, Βουκελάτου.