Ομιλία Βασίλη Παπαχρήστου, πρόεδρου της ΝΟΔΕ Λευκάδας στην κοπή πίτας το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου  2018

Φίλες και φίλοι,

Η Νομαρχιακή Διοικούσα επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Λευκάδος την οποία έχω τιμή να εκπροσωπώ, σας καλωσορίζει στην αποψινή της εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κόμματος.

Έχουμε την τιμή να βρίσκεται απόψε μαζί μας ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Υπουργός και Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έχει στενούς δεσμούς με την Λευκάδα.

Πριν προχωρήσω θα ήθελα να διαβάσω δύο χαιρετισμόυς, του Γενικού Γραμματέας του κόμματος Λευτέρη Αυγενακη και του Γραμματέα οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη.

Φίλες και φίλοι,

Αναλαμβάνοντας κατόπιν εντολής του κόμματος το 2015 την ΝΟ.Δ.Ε Λευκάδος η οποία είχε μείνει κλειστή για μεγάλο χρονικό διάστημα, με ότι αυτό συνεπάγεται, μαζί με τα άλλα μέλη της ΝΟΔΕ προσπαθήσαμε και ανασυγκροτήσαμε την κομματική οργάνωση της Λευκάδας συμμετέχοντας ενεργά και στην εκλογή του Βουλευτή Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, του μοναδικού Νεοδημοκράτη βουλευτή των Ιονίων Νήσων.

Κατά την εκλογική διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών το 2016 αναδείχθηκε η Νέα Νομαρχιακή που με τίμησε με την θέση του προέδρου. Με εξαιρετική συνεργασία καταβάλαμε όλοι μαζί ακόμη μεγαλυτερες προσπάθειες και ενδεικτικά σας αναφέρω ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα πραγματοποιήσαμε πάνω από 10 πολιτικές εκδηλώσεις με στελέχη της παράταξης, 2 επισκέψεις προέδρων, έχουμε παρέμβει με πάνω από 65 δελτία τύπου, ανακαινίσαμε τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε., εχουμε επισκεφτεί όλες τις κοινωνικές δομές του νησιου και έχουμε επισκεφτεί όλα σχεδόν τα χωρία της λευκάδας καθώς και το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό. Η ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδος για πρώτη φορά έχει την δικιά της ιστοσελίδα καθώς και παρουσία σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και τα αναφέρω όλα αυτά γιατί αξίζει ένα ευχαριστώ όχι μόνο στα τωρινά στελέχη που δίνουν καθημερινά μάχη για να φύγει η πιο καταστροφική κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ από την χώρα μας αλλά και σε όλα τα στελέχη και τους φίλους που διαχρονικά, από το 1974 μέχρι σήμερα, πάλεψαν για την παραταξή μας αλλά και την ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδος και μπορούμε εμείς σήμερα να συνεχίσουμε αυτό το έργο.

Είμαστε ικανοποιημένοι; Όχι!

Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να ησυχάσουμε αν δεν φύγουν ο Τσίπρας και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που μέρα με την μέρα καταστρέφουν και εξαθλιώνουν την χώρα μας.

Κυρίες και κύριοι,

Η Νέα Δημοκρατία  με τον Πρόεδρο της Κυριάκος Μητσοτάκη κάθε μέρα που περνά κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των πολιτών. Είναι σημαντικό μέσα από όλους μας να φτάσει το μήνυμά μας για την μεγάλη πολιτική αλλαγή μέχρι τον τελευταίο Έλληνα πολίτη. Γιατί αξίζουμε καλύτερα. Η ιστορική παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπερασπίστηκε διαχρονικά τους δημοκρατικούς θεσμούς και αξίες όπως θα δείτε στην ιστορική αναδρομή στο βίντεο που ακολουθει το οποίο παρουσιάστηκε στο 11 Συνέδριο του Κόμματος.

Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να δημιουργήσουμε ένα μέλλον λαμπρό για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Όλοι μαζί ενωμένοι!

Σας ευχαριστώ πολύ.