ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ – ΚΑΝΑΛΑΚΙ = 0-2
Απόλλων Νότιας Λευκάδας και Καναλάκι αντάμωσαν για τρίτη φορά κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν. Στις δύο πρώτες χαμογέλασε ο Απόλλων, στις 7 του Γενάρη όμως αποδείχτηκε πως δεν μπορεί να είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού. Οι παίκτες του Νίκου Βέκιου αυτή την φορά παρουσιάστηκαν υποψιασμένοι και χωρίς να ικανοποιήσουν με την απόδοσή τους, πέτυχαν μια επαγγελματική νίκη κόντρα στον κακό τους δαίμονα.
Οι γηπεδούχοι του Τάκη Μεϊντάνη επέλεξαν να πάνε συντηρητικά, έκλεισαν χώρους και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον ξερό και άγνωστο για τους φιλοξενούμενους αγωνιστικό χώρο. Οι του Καναλακίου παίρνοντας το προβάδισμα με κεφαλιά του Τσουγκάρη στο 26′ (0-1), πέρα από το ότι έδιωξαν μέρος του άγχους που κουβαλούσαν, πήραν αυτό που ήθελαν με στόχο να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες στην αναμέτρηση. Όσο πάντως οι φιλοξενούμενοι δεν “καθάριζαν”, τόσο το ματς άφηνε ελπίδες στους γηπεδούχους, οι οποίοι έψαξαν το γκολ με τους Φατούρο και Κούρτη που δεν είχαν καλή αντίδραση στην τελική προσπάθεια. Το αμυντικό λάθος στο 84′ έδωσε την ευκαιρία στον Κωνσταντίνου να δώσει έτοιμο γκολ στον Γκόλια που βρήκε δίχτυα (0-2) και έθεσε τέλος στην αναμέτρηση περίπου δέκα λεπτά πριν το οριστικό φινάλε.
Διαιτητικό τρίο: Ρίππης, Κώτσης, Μαυροκέφαλου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ (Π. Μεϊντάνης): Προκόπης, Ρομποτής, Αντύπας, Παπαδήμας, Πολίτης, Καλδάνης, Μεϊντάνης, Σκληρός (60′ Τσαπόκου), Κούρτης (76′ Α. Προκόπης), Χοτζάι, Φατούρος.
ΚΑΝΑΛΑΚΙ (Ν. Βέκιος): Καραπιπέρης, Λαγός, Νόνας, Μπάκας, Μήτσης, Λουκούμης (84′ Βασιλείου), Τσουγκάρης, Ι. Τζίμας (66′ Κώστας), Γκόλιας, Νταής (66′ Κωνσταντίνου), Θ. Τζίμας.