Eξοργισμένοι οι κάτοικοι της ορεινής Λευκάδας συνεχίζουν και στο διαδίκτυο τις αναρτήσεις και τα σχόλια για την δημιουργία ΧΥΤΥ στη θέση Αμμόκαμπος.

Μεγάλη δυναμική έχει αναπτύξει και το Διαδικτυακό ψήφισμα μέσω της πλατφόρμας AVAAZ για τη ΜΗ δημιουργία ΧΥΤΥ στον οικισμό Αμμόκαμπος! Πολλές κοινοποιήσεις ώστε να εμποδίσουν όλοι μαζί την Δημοτική Αρχή από το να υλοποιήσει τα καταστροφικά για την περιοχή σχέδιά της.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι αναρτήσεις όπου καταλαβαίνει κανείς ότι οι πολίτες όχι μόνο είναι αποφασισμένοι αλλά θυμίζουν κιόλας σε όσους το έχουν ξεχάσει όπως αναφέρεται  και σε σχετική ανάρτηση ενός φίλου:

“ΠΡΙΝ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΑΛΙ. ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΞΕΡΕΤΕ.”

11 Ιουλίου θα έχουμε εκ νέου δημοτικό συμβούλιο όπου θα παρθεί η απόφαση! Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις για τον τόπο και όχι άλλη μια φορά αυτές που επιβάλλει η παράταξη, η κυβέρνηση, οι μελετητές….. τα θιγμένα “ΕΓΩ”!

Φτάνει πια με τους Δημοτικούς Συμβούλους σε ρόλο «γλάστρας»! Το παρακολουθούμε και αυτό το έργο χρόνια τώρα, δυστυχώς βλέπουμε να επαναλαμβάνεται και αυτό!

Όσο για το ύφος και την όλη παρουσίαση του καθηγητή, προφανώς και  δεν ψάξαμε και πολύ για να τον βρούμε…. Γιατί όπως θα δούμε και στην παρακάτω ανάρτηση έχουμε να κάνουμε με ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ!

Yannis Steriotis προς Englouvi Lefkadas ✪ Εγκλουβή Λευκάδας

2 Ιουλίου στις 4:34 μ.μ. ·

 Δεν θα αναφερθώ στα εκτεταμένα λάθη και ασάφειες που δόθηκαν ως απαντήσεις στο από 01.07.2016 Δημοτικό Συμβούλιο από τους αρμοδίους. Δεν θα αναφερθώ στο ότι ουδέποτε εγώ έλαβα απαντήσεις στην επιστολή μου που αναφέρθηκε ότι παρελήφθη. Σε αυτά ελπίζω να αναφερθούν εκτεταμένως και με τεκμηριωμένες θέσεις οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το σκληρό έργο αποκατάστασης της αλήθειας. Θα αναφέρω μόνο το σημαντικότερο ΑΤΟΠΗΜΑ εκ μέρους του κυρίου Λυμπεράτου που είχε ως αποτέλεσμα, δικαίως μετά από την χθεσινή εξαντλητική διαδικασία, την εξαγρίωση των κατοίκων. Στην χρονική στιγμή 7.08 του βίντεο ο καθηγητής αναφέρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους Βόλτους καθότι απέχουν από τον Αμμόκαμπο 1600 μέτρα. Εκτός του ότι η συγκεκριμένη δήλωση είναι ψευδής και μπορεί να αποδειχθεί, το ερώτημα είναι το εξής: Πως γνωρίζετε κύριε Καθηγητά την συγκεκριμένη απόσταση εφόσον οι Βόλτοι δεν αναφέρονται ΠΟΥΘΕΝΑ στην μελέτη σας;; Πως τεκμηριώνετε μια μέτρηση χωρίς να υπάρχει καν στην μελέτη σας;; Αλλάζουν ή δεν αλλάζουν όλες οι αξιολογήσεις με αυτό το δεδομένο;; Επαναλαμβάνω χθες ζήσαμε όλοι μια ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ!