Κινητοποιηθήκαν μετά τις αναφορές μας για το παρκαρισμένο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά στα δικαστήρια σήμερα το πρωί Δημοτική Αστυνομία και η Αστυνομία που βρισκόταν μπροστά στα δικαστήρια. Τύχαμε στην περίπτωση, όπου ο οδηγός την ώρα που φτάσαμε εμείς εκεί ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Καθόταν ανενόχλητος και όπως μάθαμε άκουγε μουσική. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το κάνει όλο το καλοκαίρι!

Ξεκινά με το ποδήλατο του από το σπίτι, πηγαίνει στο σημείο, όπου έχει παρκάρει μόνιμα παράνομα  το αυτοκίνητό του, πάνω στο πεζοδρόμιο δηλαδή, κάθετε εκεί  και ακούει μουσική…..

Δεν θα πούμε κάτι άλλο πάνω στο θέμα, όλοι καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει εδώ…. Καλό είναι μιας και είμαστε  μια μικρή κοινωνία και γνωριζόμαστε μεταξύ μας να προσέχουμε….

Επί τη ευκαιρία να πούμε πως  η Δημοτική Αστυνομία έκοψε κλήσεις σε όλα τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα μπροστά στα Δικαστήρια και θα συνεχίσει το έργο της παρά τις πιέσεις και τα παράπονα κάποιων, οι οποίοι συνεχίζουν να παρκάρουν παντού και όπου τους βολεύει. Μέσα στα στενά, μπροστά σε εισόδους, πάνω στα πεζοδρόμια! Εκτός από τα παρκινγκ, αυτά τα θέλουμε για βιτρίνα…. έτσι για να υπάρχουν και αυτά.. και εμείς να κοιμόμαστε με το αυτοκίνητο αγκαλιά….