Μετά την πρόσφατη παραίτηση-βόμβα του εντεταλμένου συμβούλου του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, κ. Ηλία Κοντογεώργη, άλλη μια παραίτηση έρχεται να προστεθεί στη λίστα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ

Αφορά την παραίτησή κ. Γιώργου Κούρτη από τη θέση του Αντιδημάρχου Σφακιωτών, την οποία ο ίδιος υπέβαλλε σήμερα στον Δήμαρχο κ. Κώστα Δρακονταειδή. Το lefkadaweb.gr επικοινώνησε με τον κ. Κούρτη, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση της παραίτησής του, ενώ όπως είπε, οι λόγοι για την απόφασή του αυτή είναι καθαρά προσωπικοί. Θα επανέλθουμε με αναλυτικότερο ρεπορτάζ για την αναπάντεχη αυτή παραίτηση, με περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις από τον κ. Κούρτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, άλλη μια παραίτηση αναμένεται να ακολουθήσει αύριο, από ακόμη έναν στενό συνεργάτη του Δημάρχου. Η ομάδα του lefkadaweb.gr, θα σας κρατά ενήμερους για κάθε περαιτέρω εξέλιξη.

Αναμένουμε τις εξελίξεις, με τα ερωτηματικά να πληθαίνουν σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η Δημοτική Αρχή, από τα πρώτα της κιόλας βήματα, φαίνεται να αποδυναμώνεται από ανθρώπους που στήριξαν τον προεκλογικό του αγώνα του κ. Δρακονταειδή και στους οποίος ο ίδιος εμπιστεύθηκε σημαντικές θέσεις στο Δήμο Λευκάδας.