Δίκαιο χαρακτήρισαν το τελικό 2-2 στο ματς του Καναλακίου με τον Παλλευκάδιο, οι προπονητές των δύο ομάδων. Νίκος Βέκιος και Γιώργος Κατηφόρης μίλησαν στο lefkadaweb.gr μετά την λήξη του ματς, δίνοντας την δική τους άποψη για όλα όσα συνέβησαν πάνω στον χλοοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου Καναλακίου.
Ο Νίκος Βέκιος ανέφερε τα εξής: “Ο Παλλευκάδιος είναι μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Για εμένα ήταν το πρώτο ματς στον πάγκο του Αχέροντα και δεν πρόλαβα να αλλάξω όλα αυτά που θέλω. Μετά το 2-2 δεν πιέσαμε με ορθολογικό τρόπο. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους και φτάσαμε στην ισοφάριση. Το Καναλάκι είναι ομάδα με πολλές δυνατότητες, αυτό το χρονικό διάστημα όμως, ο Παλλευκάδιος είναι πιο έτοιμη ομάδα και πιο δεμένη. Το τελικό 2-2 είναι δίκαιο, αν και η προσπάθειά μας στο τέλος ήταν μεγάλη και μας αφήνει πικρία που δεν φτάσαμε στη νίκη”.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Κατηφόρης τόνισε τα εξής: “Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι το 2-2 είναι δίκαιο, αν όμως μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, νομίζω ότι αυτή είναι ο Παλλευκάδιος. Ήταν ένα δυνατό ματς, στο οποίο προηγηθήκαμε δύο φορές. Το Καναλάκι μας πίεσε μόνο μετά το 75′, όταν εμείς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Συνεχίζουμε βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας”.