Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ – ΛΟΥΡΟΣ = 0-0

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Η “καυτή” τετράδα αγώνων (με Θρίαμβο Λούρου, Οδυσσέα, ΠΑΣ Πρέβεζα και Αχέρων Καναλακίου), ξεκίνησε για τον Α.Ο. Καρυάς με την κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας. Άσχημα; Καθόλου αν αναλογιστεί κανείς όλα αυτά που φαντάζονταν στην αρχή του πρωταθλήματος και ο πιο αισιόδοξος φίλος του πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα. Διότι κανείς εκεί στην Καρυά δεν περίμενε ότι μετά το πέρας της 19ης αγωνιστικής, η ομάδα του θα ήταν πάνω από τις “μεγάλες” δυνάμεις της κατηγορίας. Όχι, δεν είναι πια αστείο. Αγώνα με τον αγώνα, άλλοτε με νίκη κι άλλοτε με ισοπαλία, ο Α.Ο. Καρυάς ήταν και παραμένει η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Κόντρα στις προβλέψεις που εξαρχής τον ήθελαν στο πυρ το εξώτερο, κόντρα σε αυτούς που μιλάνε με τον κίνδυνο να εκτεθούν.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος του ματς που έγινε στο γήπεδο Σφακιωτών, οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Η μεγάλη φάση έλειψε μπροστά από τις δύο εστίες, αφού η διαχείριση από τους δύο προπονητές έδειξε ότι πρώτη προτεραιότητα ήταν η διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα. Στο τελευταίο κομμάτι του 90λεπτου, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κάποια στημένα, ακόμη κι αυτά, όμως, δεν στάθηκαν αρκετά στο να “σπάσουν” το 0-0. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του παίκτη του Λούρου, Τζιάκου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με κάταγμα στην μύτη.

Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ (Α. Βλασσόπουλος): Βενέτης, Μονόλιθος, Π. Χαλκιόπουλος, Σ. Σάντας, Ρεκατσίνας, Α. Βλάχος, Χότζα (88′ Χότζα), Μεϊντάνης (61′ Σκέμπη), Κρητικός (90′ Παπαδόπουλος), Ορφανός, Σταματέλος (90’+ Γιαπλές).