Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ – Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ = 1-1

Η εντός έδρας ήττα από τον Οδυσσέα “έσπασε” το σερί των νικών, ταυτόχρονα όμως πείσμωσε τους παίκτες του Α.Ο. Καρυάς που ήθελαν να δείξουν αντίδραση στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Η ομάδα της ορεινής Λευκάδας μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο έδειξε επιμονή, δεν αγχώθηκε και έχοντας καθαρό μυαλό πήρε αυτό που ήθελε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, δείχνοντας σύνολο με χαρακτήρα. Στο γρήγορο γκολ του ΠΑΣ που σημειώθηκε από τον Σκαμνέλο στο 3′ (δέχτηκε πάσα στην πλάτη της άμυνας και με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Βενέτη, 1-0), ο Α.Ο.Κ. απάντησε στο 45′. Οι παίκτες του ΠΑΣ στην προσπάθειά τους να αλλάξουν πάσες κοντά στην περιοχή τους έχασαν την μπάλα, η οποία πέρασε στην κατοχή του Ορφανού. Αυτός κινήθηκε στον άξονα και με πάσα προς την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης είδε τον Σταματέλο να αφήνει την μπάλα για τον επερχόμενο Χότζα που με δυνατό διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία με τον Σταματέλο στο 55′, ενώ ο ΠΑΣ δημιούργησε δύο καλές φάσεις με τον σκόρερ του Σκαμνέλο που δεν κατόρθωσε να βρει δίχτυα για δεύτερη φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς διεκόπη προσωρινά στο 82′ εξαιτίας αντικειμένου που “απογειώθηκε” από την κερκίδα και “προσγειώθηκε” στον έναν εκ των δύο βοηθών, ενώ στο 95′ σε αντεπίθεση του Α.Ο.Κ. που ξεκίνησε από τα πόδια του Γκολένα που τροφοδότησε τον Ορφανό, ο διαιτητής σταμάτησε την φάση σφυρίζοντας την λήξη του ματς! Η πολλά υποσχόμενη αντεπίθεση είχε ήδη τελειώσει, ωστόσο άμεσα οι φιλοξενούμενοι κινήθηκαν προς τον διαιτητή για να ζητήσουν εξηγήσεις για την τελευταία του απόφαση.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Αγγ. Μπέκας): Κώτσης, Τουργέλης (58′ Ντέντι), Πανταζής, Ντιό, Λεόπουλος, Μουρεχίδης (46′ Ντέτσικας), Σκαμνέλος, Δημουλιάς (72′ Καζούκας), Τσάλας, Καρίπογλου (46′ Κατσούλας), Μπόμπορης.

ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ (Αλ. Βλασσόπουλος): Βενέτης, Π. Χαλκιόπουλος, Φούντας, Ρεκατσίνας, Σ. Σάντας, Χότζας (70′ Κακουλαντωνάκης), Σταματέλος (90′ Γιαπλές), Μεϊντάνης, Μονόλιθος (84′ Γιολένα), Ορφανός, Κρητικός (87′ Χ. Σάντας).