Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ – Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ = 1-2

Μόνος στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Α.Ο. Καρυάς, ο οποίος “άλωσε” και το Λούρο. Η ομάδα της ορεινής Λευκάδας μετράει πλέον τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και με 12 βαθμούς είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης. Οι παίκτες του Αλέξη Βλασσόπουλου ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς στο ματς (7′), αυξάνοντας κατακόρυφα το άγχος των γηπεδούχων. Με την ποιότητα που τους χαρακτηρίζει και την αυτοπεποίθηση που τους προσφέρει η πορεία πρωταθλητισμού, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σταθούν όρθιοι στην πίεση των παικτών του Θριάμβου, ενώ με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία όταν ο Λούρος μείωσε το σκορ, διατήρησαν το υπέρ τους 2-1 που τους έδωσε το τέταρτο “τρίποντο”.

Από ατομική ενέργεια του Σταματέλου στο 8ο λεπτό, η μπάλα έφτασε στον Μονόλιθο που με πλασέ νίκησε τον Παναγιωτίδη σημειώνοντας το 0-1. Στην συνέχεια ο Λούρος έβαλε την μπάλα στην περιοχή της Καρυάς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι εφάρμοσαν πιστά το αμυντικό τους πλάνο και με εξαίρεση την κεφαλιά του Χρ. Δήμα στο δοκάρι (37′), δεν κινδύνεψαν σοβαρά σε καμία άλλη περίπτωση. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Α.Ο.Κ προσπάθησε με αντεπιθέσεις να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων, κάτι που το κατάφερε στο 72′ με τον Γκολένα, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 77′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Γιαπλέ εντός της περιοχής του Βενέτη και ο Χαλάστρας εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας σε 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι στο γήπεδο Λούρου.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ (Σ. Λέτσος): Παναγιωτίδης, Πάνου, Κώστας (5′ λ.τ. Γκούρας), Χ. Δήμας, Γόγολος (69′ Κατσαντώνης), Π. Κολιός, Θ. Δήμας, Γ. Κολιός, Τζιάκος, Σάκκος (57′ Καρασαββίδης), Χαλάστρας.

Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ (Α. Βλασσόπουλος): Βενέτης, Π. Χαλκιόπουλος, Γούλας (41′ Χαγιάννης), Σ. Σάντας, Ρεκατσίνας, Γκολένα (81′ Κακουλαντωνάκης), Μονόλιθος, Σταματέλος (88′ Χ. Σάντας), Ορφανός, Μεϊντάνης, Κρητικός (68′ Γιαπλές).

Φωτό: Θανάσης Κατωπόδης