ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ – Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ = 0-1

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Οι διώκτες του περιμένουν την στιγμή που θα τον δουν να… ζαλίζεται. Αυτός, όχι μόνο δεν αισθάνεται… ζάλη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας, αλλά αγωνιστική με την αγωνιστική δείχνει να διαθέτει αξιομνημόνευτη ψυχραιμία, τέτοια που του επιτρέπει να βρίσκει τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα που του βάζουν οι αντίπαλοί του. Έτσι, ξεπέρασε άλλο ένα εμπόδιο, αυτό της πολύ μαχητικής Φορτούνας Βαλανιδοράχης, την οποία κέρδισε με το “χρυσό” γκολ του Μονόλιθου στο 82ο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο καμία ομάδα δεν κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία των αντιπάλων της. Ο Α.Ο.Κ. βρήκε πάντως την μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, αλλά ο Σταματέλος που κέρδισε πέναλτι στο 8ο λεπτό και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, είδε τον Τσοβίλη να του λέει “όχι” διατηρώντας το 0-0. Ο βρεγμένος λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης αγωνιστικός χώρος, δεν επήρεασε την προσπάθεια των παικτών του Αλέξη Βλασσόπουλου, οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο έψαξαν το γκολ με υπομονή. Οι προσπάθειές τους απέδωσαν στο 82′ όταν ο Μονόλιθος επιχείρησε σουτ που παραβίασε την εστία του Τσοβίλη (ξεγελάστηκε από την πορεία της μπάλας και την είδε στα δίχτυα του). Στα λεπτά που υπολείπονταν οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν την ομάδα του Τάκη Κασκάνη να βρει ευκαιρίες και αναλώθηκαν σε παιχνίδι κατοχής με στόχο να κυλήσει ο χρόνος μέχρι το τελευταίο τριπλό σφύριγμα του διαιτητή. Λίγο πριν το φινάλε αποβλήθηκε ο προπονητής του Α.Ο.Κ. για διαμαρτυρία, που απέφερε και το απαραίτητο… ροκάνισμα του χρόνου σε κρίσιμο χρονικά σημείο της αναμέτρησης.

ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ (Αλ. Βλασσόπουλος): Βενέτης, Φούντας, Π. Χαλκιόπουλος, Σ. Σάντας, Ρεκατσίνας, Μεϊντάνης, Χότζα (61′ Γκολένα), Μονόλιθος, Κρητικός (80′ Γιαπλές), Ορφανός (90′ Χ. Σάντας), Σταματέλος.