Με νίκη ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας Τηλυκράτης και ο δεύτερος αυτού, Παλλευκάδιος. Το σημαντικότερο “τρίποντο” της αγωνιστικής ήταν αναμφίβολα αυτό του Τηλυκράτη, ο οποίος πέρασε μέσα από την έδρα του ΠΣ Πρέβεζα χωρίς απώλειες, γεγονός που τον βοηθάει να βελτιώσει την ψυχολογία του μετά τον χαμένο τελικό και ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παλλευκάδιο. Το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας μπήκε από το πόδι του Κώστα Δημουλιά, του παίκτη δηλαδή που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας με την κιτρινόμαυρη φανέλα της ιστορικής ομάδας της Πρέβεζας.
Στο ματς του Δημοτικού Σταδίου Λευκάδας, ο Παλλευκάδιος δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της πάντα υπολογίσημης ΑΕ Πρέβεζας, με αποτέλεσμα να οδηγείται και αυτός προς τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου χωρίς σκέψεις για το 90λεπτο απέναντι στην ομάδα του Κώστα Αμάραντου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Κούση στο 17′ (στην ίδια φάση προηγήθηκε διπλό δοκάρι σε προσπάθειες των Τριάντου και Φλούδα) και διπλασίασαν τα γκολ τους με δυνατή κεφαλιά του Τριάντου στο 35′. Το 3-0 που προήλθε με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση ήταν το ομορφότερο γκολ του αγώνα, και ίσως ένα από τα πιο γρήγορα που έχουν σημειωθεί φέτος μετά το πρώτο σφύριγμα σε ημίχρονο. Το σουτ που ΧΖ Κοκόλη κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΠ μόλις στο 13ο δευτερόλεπτο από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
Στα άλλα ματς δεν σημειώθηκε κάποια έκπληξη, ωστόσο κάποιες ομάδες σημείωσαν σημαντικές νίκες και μία από αυτές ήταν της Κατούνας που παλεύει για να αποφεύγει την εμπλοκή της στα πλέι άουτ. Όλα αυτά σε μια αγωνιστική που είχε πέντε “άσους”, ένα “διπλό” και μία ισοπαλία.