Εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Ηρακλή εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο τεχνικός της Δόξας υπογράμμισε ότι αν η ομάδα του θέλει να φύγει με το ροζ φύλλο από το Παγκράτι, θα πρέπει να προβεί στην αυτοκριτική της και να διορθώσει τα λάθη της.
Αναφορικά με το ματς εναντίον του Ηρακλή σημείωσε: “Η μοναδική παράμετρος που μας δίνει ικανοποίηση είναι οι δύο βαθμοί της νίκης. Όμως, από την άλλη όταν ο αντίπαλός σου τελειώνει με 71% στα σουτ δύο πόντων, έχεις δεχτεί έξι αιφνιδιασμούς εντός έδρας, έχεις χάσει 12 αμυντικά ριμπάουντ και έχεις δεχτεί από 27 πόντους στην πρώτη και τρίτη περίοδο, δεν έχεις απολύτως κανένα δικαίωμα να πανηγυρίζεις”.
Για την συνέχεια επισήμανε: “Προσπαθούμε να διορθώσουμε λάθη και αδυναμίες και να διαμορφώσουμε την τακτική και την στρατηγική μας για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας το Παγκράτι που είναι αθλητική ομάδα, μία νεανική ομάδα, που έχει αρκετά όμοια στοιχεία με τον Ηρακλή. Βασική προϋπόθεση για να φύγουμε με το “διπλό” από το Παγκράτι είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας με ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό μας και να διορθώσουμε λάθη που οδήγησαν την άμυνά μας να δεχτεί 87 πόντους”.
Η μέτρια απόδοση της Δόξας στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ήταν απόρροια μόνο του κινήτρου που είχαν οι φιλοξενούμενοι να παίξουν πολύ καλά απέναντι σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο: “Όταν παίζεις αντίπαλος με τέτοιους αθλητές που έχουν ένα αξιόλογο και ένδοξο μπασκετικό παρελθόν, ενδεχομένως να θέλεις να αποδείξεις και πράγματα στον εαυτό σου. Δεν νομίζω όμως ότι με εμάς συμβαίνει αυτό. Αυτός ο προβληματισμός που κυριαρχεί στην σκέψη όλων μας αν και κερδίσαμε, έχει να κάνει καθαρά με τον κακό δικό μας εαυτό και όχι με τον αντίπαλο. Με αυτό το στοιχείο θα ασχοληθούμε όλη την εβδομάδα”.