Η δεύτερη ημέρα στο τουρνουά του Προμηθέα περιελάμβανε και το ματς Δόξα-Αρκαδικός. Η λευκαδίτικη ομάδα έμεινε χωρίς νίκη και σήμερα (ηττήθηκε 90-81 στην παράταση (79-79 κ.α.)), ωστόσο στο σκορ δεν μένει κανείς, αφού άλλες είναι οι λεπτομέρειες που προέχουν σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. “Γενικά η εικόνα μας ήταν καλή και αυτό είναι το πιο σημαντικό” δήλωσε στο lefkadaweb.gr μετά το ματς ο Γιώργος Ζαφειρούδης, ο οποίος σημείωσε και τα εξής: “ Ήμασταν καλύτεροι από χθες (σ.σ. ματς με Προμηθέα) και αυτό είναι που κρατάμε”.

f2 me arkadiko
Ο προπονητής της Δόξας έδωσε ανάσες στον Βαγγέλη Σκλάβο (αγωνίστηκε μόνο δέκα λεπτά), ενώ μοίρασε τον χρόνο στους υπόλοιπους παίκτες που έχει στην διάθεσή του ούτως ώστε να αποφευχθεί η επιβάρυνσή τους. Η Δόξα κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε και στο -15, βρήκε όμως τις δυνάμεις και τον τρόπο να ανατρέψει την εις βάρος της διαφορά αλλά και να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Οι δύο προπονητές ήθελαν να αποφύγουν την παράταση, κάτι που δεν κατέστη δυνατό να συμβεί. Στο έξτρα πεντάλεπτο η Δόξα εμφανίστηκε περισσότερο κουρασμένη από τον Αρκαδικό, έχασε την συγκέντρωσή της, γεγονός που οδήγησε στο τελικό 90-81. Πρώτος σκόρερ της Δόξας ήταν ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος με 16 πόντους και τον ακολούθησαν με 13 ο Γιάννης Κυριακόπουλος και με 12 ο Δημήτρης Καραδολάμης. Από πλευράς Αρκαδικού, 25 πόντους σημείωσε ο Νίκος Χατζής και 16 ο Σάκης Καρύδας.
*** Η αυριανή θα είναι η τρίτη και τελευταία ημέρα του ημέρα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Λαύριο -Δόξα Λευκάδας (16.00′), Αρκαδικός – Προμηθέας (18.00′).