Εν μέσω πανδημίας και ενώ πρέπει να επικρατούν σοβαρότητα και ιδιαίτερη προσοχή κάποιοι το μόνο που κοιτάζουν είναι να προβάλλονται από δικούς τους «τυχαία περαστικούς» και να κάνουν φτηνή αντιπολίτευση στους προηγούμενους… Ευτυχώς για την Λευκάδα αυτή η κατηγορία αυτοδιοικητικών και «περαστικών» αποτελεί εξαίρεση! Είναι γεγονός πως τυχαία βρεθήκαν σε αυτή την θέση της Διοίκησης και καθόλου τυχαία όταν έρθει η ώρα θα χαθούν κιόλας…

Το σημαντικό για την Λευκάδα είναι πως υπάρχουν και αυτοί που δουλεύουν με σοβαρότητα και ταπεινότητα και συνεχίζουν την προσπάθεια για την Λευκάδα και για το αυτονόητο: «H ΛΕΥΚΑΔΑ είναι ΝΗΣΙ!»

Ο Δήμαρχος Λευκάδας μας ενημερώνει ότι δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει την προσπάθεια:

Οι προσπάθειες για το αυτονόητο, ότι η ΛΕΥΚΑΔΑ είναι ΝΗΣΙ, εντείνονται…
Μετά την καταγραφή των αυτοκινήτων, κατά την ώρα της μαζικής εξόδου, 14:30 έως 16:30 την Τρίτη 24/3/20, συνεχίστηκε σήμερα, η καταγραφή του ρεύματος εισόδου από την Ελληνική Αστυνομία και την Δημοτική Αστυνομία.
Σε σημερινή, τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, μεταφέρθηκε η πραγματική εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στην Λευκάδα. Αναμένουμε την ανταπόκριση της πολιτείας.