Χθές 31/08/2019 τέλειωσε μια θητεία ως Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Λευκάδας . Μια θητεία για την οποία αισθάνομαι υπερήφανος για αυτά που προσπαθήσαμε να προσφέρουμε στον τόπο μας και για όσα τελικά προσφέραμε.
Ταυτόχρονα αισθάνομαι και λύπη γιατί δεν συνεχίσαμε αυτό που ξεκινήσαμε με τόση αγάπη και διάθεση προσφοράς. Όμως αυτά τα 5 χρόνια διδαχθήκαμε πολλά και εισπράξαμε ακόμα περισσότερα , αγάπη , συμπαράσταση . Υπήρξαν και λάθη και παραλείψεις αλλά ο αγώνας για το καλύτερο ήταν αδιάκοπος .
Με την ευκαιρία αυτή παραθέτω έργα και δράσεις στο διάστημα αυτό που φυσικά μέσα εκεί δεν μπορούν να χωρέσουν οι εκατοντάδες ώρες για τα καθημερινά προβλήματα.
Θα είμαι παρόν ως Περιφερειακός σύμβουλος της ΑΝΑΣΑ στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο και θα προσπαθήσω και από τη θέση αυτή να συμβάλλω για το καλό του τόπου μας. Μια παρακαταθήκη έτοιμων έργων (μελέτη-χρηματοδότηση) 18 περίπου εκατομμυρίων άλλωστε είναι μια προίκα που θα βοηθήσει σημαντικά τη νέα Περιφερειακή Αρχή στην οποία εύχομαι να συνεχίσει στην πορεία που εμείς οδηγήσαμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.