Με τα νιάτα να δίνουν δυναμικό παρόν εγκαινιάστηκε την Μ. Τρίτη το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Δίαυλος» στην οδό Κολοκοτρώνη 19 στην πόλη της Λευκάδας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Γληγόρη.

Και σε αυτή την εκδήλωση επικράτησε το αδιαχώρητο, υποψήφιοι και φίλοι ήρθαν να ευχηθούν στον συνδυασμό και στον υποψήφιο Δήμαρχο, ταυτόχρονα ήταν και μια πρώτη ευκαιρία να γνωρίσουμε τους υποψηφίους Συμβούλους και πολιτικούς συνοδοιπόρους του Κωνσταντίνου Γληγόρη.

Όλοι ήταν εκεί, όλοι τους με όρεξη να δουλέψουν για το νικηφόρο αποτέλεσμα όπως μας είπαν. Ο πατέρας Δημήτριος τέλεσε τον Αγιασμό και στην συνέχεια ο κος Γληγόρης απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν ο πρώην Δήμαρχος και πατέρας του κος Γεώργιος Γληγόρης ο οποίος περήφανος στηρίζει τον γιο του, παρακολουθεί χωρίς όμως να παρεμβαίνει, καθώς επίσης η μητέρα του και η σύζυγός του Βάσω, των οποίων επίσης απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη.

Όσο για το ψηφοδέλτιο φαίνεται να πρωταγωνιστεί το στοιχείο της ανεξαρτησίας αφού ως επί το πλείστον πρόκειται για νέους ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά νοιάζονται και θέλουν να κάνουν μια εναλλακτική πρόταση στο μέχρι τώρα πολιτικό κατεστημένο. Μαζί τους και τρεις έμπειροι πρώην Δήμαρχοι, η Σεβαστή Ρεκατσίνα, ο Μάκης Μέλας και ο Γεράσιμος Γληγόρης οι οποίοι σίγουρα θα αφήσουν το δικό τους στίγμα στην πορεία του «Διαύλου»

Κλείνοντας να πούμε πως τις εντυπώσεις στα εγκαίνια έκλεψαν ο Γληγόρης -τζούνιορ όπως και οι άλλοι μικροί μπόμπιρες που ήρθαν μαζί με τους υποψήφιους γονείς τους στην εκδήλωση και έδωσαν μια άλλη νότα, πιο οικογενειακή στην προεκλογική εκδήλωση.