Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Κώστα Ιασωνίδη ανακοίνωσε η διοίκηση του Τηλυκράτη. Ο 34χρονος παίκτης στο ματς με το Σούλι Παραμυθιάς που ήταν και το τελευταίο του με την φανέλα της λευκαδίτικης ομάδας, συμπλήρωσε 95 συμμετοχές σε ματς Γ’ Εθνικής με τον Τηλυκράτη, ενώ αγωνίστηκε και σε 35 αγώνες στο τοπικό πρωτάθλημα (μαζί με τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική). Ο πολύπειρος παίκτης με πορεία σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική (με Πανθρακικό, Πανηλειακό, Απόλλων Αθηνών, Καστοριά, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πιερικό και άλλες ομάδες), που τα τελευταία χρόνια ήταν κάτι παραπάνω από ένας απλός παίκτης για την ομάδα, ήρθε σε ρήξη με τους διοικούντες και έτσι οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στο “διαζύγιο”.

Ο Κώστας Ιασωνίδης που αγαπήθηκε από τον φίλαθλο κόσμο όσο λίγοι στις δύο θητείες του στον Τηλυκράτη, μπορεί από το πρωί της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου να αποτελεί παρελθόν για το σωματείο, ωστόσο η σχέση του με το ιστορικό σωματείο θεωρείται βέβαιο ότι θα αναθερμανθεί στο μέλλον, αφού ως γνωστόν ο παίκτης από την Οινόη Καστοριάς έχει αποκτήσει ξεχωριστή σχέση με τη Λευκάδα.

** Στην κεντρική φωτό το πρώτο ανεπίσημο γκολ του Κώστα Ιασωνίδη (Νο 4 δεξιά) με την φανέλα του Τηλυκράτη. Ήταν στις 7/9/2011 στο φιλικό με την Κ20 του ΠΑΟΚ, όπου ο Τηλυκράτης είχε νικήσει 1-0 με κεφαλιά του Ιασωνίδη. Ο τερματοφύλακας που φαίνεται στην φωτογραφία είναι ο νυν του ΟΦΗ, Γιώργος Στρέζος.

via lefkadasports.gr