Tην Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου στη Λευκάδα θα ξεκινήσουν προβολές ταινιών προκείμενου να ενισχυθεί το ταμείο της 3ης Λυκείου του σχολείου. Οι μαθητές σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν χρήματα οργανώνουν τις Κυριακές προβολές με διάφορες ταινίες ειδικά για μικρούς αλλά ενδεχομένως και για τους μεγάλους φίλους της μεγάλης οθόνης. Και κατά την διάρκεια των εορτών θα γίνουν προβολές, μια καλή ευκαιρία για τα παιδιά στις διακοπές τους να παρακολουθήσουν ταινίες σε ένα ωραίο περιβάλλον.

Η πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή στις 11 το πρωί με την ταινία ««Ζωούπολη»». Μια Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ, Τζάρεντ Μπους

“Η λαγουδίνα Τζούντι Χοπς που δεν συμβιβάζεται με την ιδέα της αγροτικής ρουτίνας, αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη της στη συναρπαστική Ζωούπολη. Η αποδοχή της στο αστυνομικό σώμα δεν εξελίσσεται όπως ακριβώς φανταζόταν, αλλά μια υπόθεση εξαφάνισης της δίνει τη δυνατότητα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Ο Νικ Γουάιλντ, μια παμπόνηρη, επιρρεπής στην παραβατικότητα αλεπού, είναι ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει.”

Καλή αρχή να ευχηθούμε στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου και καλή επιτυχία με τις προβολές.