Σε λίγη ώρα από τώρα διεξάγεται η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος του πρωταθλήματος της Α2 που θα λάβει μέρος η Δόξα, ενώ κατά την διάρκεια της ίδιας διαδικασίας τόσο η Δόξα, όσο και η Νίκη θα μάθουν τις αντιπάλους τους στο Κύπελλο. Η Δόξα θα αγωνιστεί στον θεσμό του Κυπέλλου το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου (εκτός απροόπτου), ενώ το ίδιο Σαββατοκύριακο (13-14/9) θα παίξει και η Νίκη.

Στο Κύπελλο Ανδρών, κατά την διάρκεια της πρώτης φάσης θα πραγματοποιηθούν επτά ματς, με τα ζευγάρια να αποτελούνται από τις ομάδες της Α2. Στην δεύτερη φάση θα λάβουν μέρος οι επτά νικητές των πρώτων ζευγαριών, αλλά και οι οκτώ ομάδες της Α1 που κατέλαβαν τις θέσεις από την 7η έως και την 14η. Στην περίπτωση που βρεθούν αντίπαλες ομάδες διαφορετικών κατηγοριών, το ματς θα γίνει στην έδρα αυτής που αγωνίζεται σε κατώτερη κατηγορία. Μέσα από την σημερινή κλήρωση θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια της Α’ και Β’ Φάσης.
Όσον αφορά τη Νίκη, κατά την πρώτη αγωνιστική της Α’ Φάσης θα κληρωθεί με ομάδα από αυτές που θα συναντήσει στον όμιλό της στο πρωτάθλημα. Αν προκριθεί, αντίπαλός της θα είναι πάλι από το ίδιο γκρουπ ομάδων που θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα. Κατά την διάρκεια της Β’ Φάσης θα μπουν στην κλήρωση και οι ομάδες της Α1.