Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 στο χώρο του Κέντρου Δίαιτας και Αισθητικής Λευκάδας Ελευθερίας Κολυβά η παρουσίαση των νέων μηχανημάτων καθώς και της νέας σειράς καλλυντικών.

Καταξιωμένοι στο χώρο και απολαμβάνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του κόσμου η Ελευθερία Κολυβά και οι συνεργάτες της ανεβάζουν το πήχη ψηλά και πρωτοπορούν εκ νέου με νέα μηχανήματα και τεχνικές. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και όσοι προσήλθαν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από κοντά τα νέα προϊόντα. Η θεραπεία Endermologie Lipomassage LPG που παρουσιάστηκε είναι η πρώτη, παγκοσμίως τεχνολογία, που έχει στόχο τη μείωση του επιφανειακού λίπους που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα και της κυτταρίτιδας. Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία και συνδυάζει υποατμοσφαιρική πίεση με τελευταίας τεχνολογίας μηχανικό μασάζ ώστε να αναδείξει αδύνατη και λεπτότερη σιλουέτα εξαφανίζοντας τα λακκάκια της κυτταρίτιδας.

 

Η θεραπεία βοηθά γυναίκες και άντρες να απολαύσουν εκπληκτικά αποτελέσματα ύστερα από μόνο μερικές εβδομάδες. Η θεραπεία συμβάλλει στην πραγματική μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, βελτίωση της επιφάνειας του δέρματος και μείωση του όγκου του σώματος. Αυτή η συναρπαστική, ασφαλής, διαδικασία χωρίς πόνο μπορεί τώρα να βελτιώσει δραματικά τα ισχία σας, τους μηρούς και τους γλουτούς.

Σε αντίθεση με κάποιες άλλες μεθόδους και προϊόντα που αντιμετωπίζουν επιφανειακά την κυτταρίτιδα ή απλά θερμαίνουν το δέρμα με laser, ράδιο-συχνότητες ή υπέρηχο για προσωρινή σύσφιξη, η Endermologie κλινικά τεκμηριωμένη χτυπά τη ρίζα του προβλήματος. Είναι το πρώτο ιατρικό μηχάνημα στον κόσμο που αναγνωρίστηκε από το F.D.A (Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων της Αμερικής) ως αποδεδειγμένα επιστημονική λύση για την κυτταρίτιδα και τον ομοιόμορφο σχηματισμό του περιγράμματος του σώματος.

Τοπικό λίπος; Στον πάγο!

Άλλη μια νέα τάση στη μη επεμβατική λιποαφαίρεση ονομάζεται Κρυολιπόλυση (Lipofreeze) και αυτή μπορείτε να την δοκιμάσετε στο “Κέντρο Δίαιτας και Αισθητικής”.

Η μέθοδος είναι τόσο δημοφιλής γιατί προσφέρει αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία χωρίς την ανάγκη χειρουργείου. Αυτή η επαναστατική μέθοδος λιποκαταστροφής εξαφανίζει το τοπικό πάχος, χωρίς καμία παρενέργεια. Εμπιστευτείτε το “Κέντρο Δίαιτας και Αισθητικής Λευκάδας”,  όποια θεραπεία και να επιλέξετε το καλοκαίρι 2018 θα σας καλωσορίσει με πιο σμιλευμένη σιλουέτα και πιο σφριγηλό λείο δέρμα με απολύτως φυσικό τρόπο.